Rules Applicatie Implementatie Manager (AIM)

Rules Applicatie Implementatie Manager (AIM)

Succesvolle en versnelde implementatie van bedrijfskritische applicaties

 
Rules voor Applicatie Implementatie Management (AIM) heeft als doel om (ERP-) systemen sneller, goedkoper en kwalitatief beter te kunnen selecteren, implementeren, upgraden en te laten adopteren door de gebruikers.

Rules voor AIM biedt centralisatie en hergebruik van alle informatie die voorafgaand aan en tijdens een applicatie-implementatie of -migratie ontstaat en ontwikkeld wordt. Het biedt inzicht, overzicht en flexibiliteit en ondersteunt de eigen implementatie en de implementatiemethodieken van bijvoorbeeld Microsoft, SAP en Oracle.

Dé tool voor optimaal applicatie implementatie management:


  • Verbind mens, systeem en proces
  • Versnel de implementatie van complexe applicaties
  • Verkrijg inzicht in de impact van wijzigingen
  • Creëer consistente documentatie voor eindgebruikers
  • Raadpleeg informatie vanuit één centrale bron
 
 
 
 
 

Vijf stappen naar een optimale samenwerking tussen business en IT

Synergie tussen systemen, processen en mensen

 
Mavim heeft dé oplossing ontwikkeld voor het realiseren van Applicatie Portfolio Management, Business & Informatie Planning en Applicatie Implementatie Management. Met Rules voor IT kan een organisatie exact bepalen wat de impact is op wijzigingen van processen op ICT en andersom. Op zeer effectieve en efficiënte wijze worden applicaties in kaart gebracht. Alle aspecten die samenhangen met een applicatie of systeem, in het bijzonder de bedrijfsprocessen, wordt met Rules samenhangend in verband gebracht en op geavanceerde wijze gevisualiseerd en gerapporteerd.

Rules voor IT stelt een organisatie in staat om eenvoudig en snel te kunnen veranderen en adequaat in te kunnen spelen op wijzigende klantvraag en producten- en dienstenaanbod, waarbij de lijnorganisatie afhankelijk is van IT-diensten.

Dé tool voor optimale synergie tussen systemen, processen en mensen:

  • Verminder de complexiteit van IT
  • Versterk de relatie tussen business en IT
  • Voer projecten doelgericht en planmatig uit
  • Speel adequaat in op veranderingen, intern èn extern
Rules voor Business & IT Alignment
Rules voor Business & IT Alignment
 
 

Business & Informatie Planning

Succesvol een effectieve verbinding realiseren tussen verandering en strategie? Business & Informatie Planning met Rules verschaft exact dat wat nodig is om de juiste beslissingen te nemen. Rekening houdend met de inhoud, het proces èn de chemie van samenwerking.
Meer over B&IP

Applicatie Portfolio Management

Applicaties eenvoudiger beheren en doelmatiger inzetten? Het APM Framework in Rules biedt het ultieme raamwerk om accuraat de impact van wijzigingen te bepalen. Het stelt organisaties in staat om snel en eenvoudig te kunnen inspelen op veranderingen.
Meer over APM

Applicatie Implementatie Management

Is er een ERP- of andere systeem-implementatie op handen? Applicatie Implementatie Management met Rules is hèt optimale hulpmiddel om gecompliceerde systemen succesvoller, sneller, goedkoper en kwalitatief beter te implementeren.
Meer over AIM