Business Transformation

Business Transformation

Succesvolle transformatie; van strategie tot uitvoering

 
We leven in een tijd van ongekende economische en sociale verandering. Om te overleven en te floreren moeten organisaties voortdurend kunnen innoveren en zich snel aanpassen aan nieuwe situaties. Transformaties kunnen bestaan uit een verandering in de missie, een herontwerp van de organisatie, nieuwe systemen of IT-infrastructuur. Deze brede transformaties beïnvloeden niet alleen mensen, maar ook processen en technologie.

Mavim ondersteunt bedrijfs- en digitale transformaties. Het structureren en relateren van bedrijfsprocessen, organisatiebeleid, mensen en IT infrastructuur in de Mavim software stelt u in staat uw bedrijfsprestaties continu te managen, te monitoren en te verbeteren. Kortom, Mavim is de ultieme tool voor het opzetten van organisatiebrede transparantie. Onze software creëert waarde voor iedereen in de organisatie: van bedrijfsarchitecten tot projectmanagers, tot aan C-level.

Mavim biedt een volledige 360° blik op hun organisatie door verbanden te leggen tussen strategie, projecten, personeel, processen, technologie, risico's, klanten en infrastructuur. Door de koppeling met uw bestaande toepassingen en bedrijfssystemen voor het onttrekken van belangrijke informatie, maakt de Mavim software het effect en de impact van iedere potentiële verandering zichtbaar. Simpel gezegd, Mavim stelt u in staat een compleet beeld van uw organisatie te krijgen, waarmee u controle houdt over de toekomst van uw bedrijf.

Dé tool voor Business Transformation

  • Uw project portfolio uitvoeren met positieve bedrijfsresultaten
  • Inzicht krijgen in de bijdrage van projecten aan (nieuwe) strategieën
  • Business & IT op elkaar afstemmen
  • Strategie en projectontwikkeling synchroniseren
  • De impact (waarom, wat en hoe) communiceren van een wijziging op uw organisatie
Video Rules voor Business transformation
 
 
 
 

Factsheet Business Transformation framework

Lees hoe het Business Transformation framework fungeert als brugfunctie tussen strategie en uitvoering.

Download de factsheet

Factsheet Application Lifecycle Management

Versnelde selectie, implementatie en adoptie van complexe applicaties? Lees hoe Rules voor ALM structuur biedt.

Download de factsheet
 
 
Meer zien? Vraag vrijblijvend een demo aan!