Consultancy

Consultancy

Om u te begeleiden bij de inrichting en optimalisering van Rules

 
Mavim beschikt over een team zeer ervaren consultants die u met raad en daad bij willen staan. Zij kunnen helpen bij de technische implementatie van de software én bij de inrichting van uw informatiehuishouding, het toepassen van een verbetercyclus of het maken van impactanalyses.

Met vakinhoudelijke passie ondersteunen zij u tevens bij het creëren van draagvlak bij het doorvoeren van veranderingen binnen uw organisatie. Onze consultants bieden effectieve oplossingen en beschikken zowel over technische als functionele expertise van Rules. Ook beschikken onze consultants over specifieke kennis van actuele thema’s en vraagstukken in de markt waarin u zich beweegt.

Dé ondersteuning bij de inrichting van Rules

  • Technische implementatie van Rules volgens het ‘first time right’ principe
  • Pragmatische en effectieve ondersteuning op functioneel gebied
  • ‘Best practices’ plan van aanpak voor meer inzicht in de informatiehuishouding
  • Adviesrapport voor het optimaliseren van (het gebruik van) de (proces)informatie
  • Concrete tips voor het creëren van draagvlak

Bekijk ook eens

Factsheet Trainingen

Bekijk het trainingsaanbod

Factsheet Quickscan

Laat een consultant uw situatie peilen
 

Typen Consultancy

De juiste ondersteuning in iedere fase van het traject

 
 

Technische Consultancy

Wilt u een implementatie van de software volgens het ‘first time right’ principe? Laat dan de implementatie van Rules uitvoeren en begeleiden door een ervaren Technisch Consultant.

De Technisch Consultant implementeert de Rules Ontwikkel-, Webserver- en Cockpitsoftware op de werkplekinfrastructuur. Met deze technische implementatie wordt de software volledig geïnstalleerd, geconfigureerd, getest en gedocumenteerd opgeleverd.

Lees verder

Functionele consultancy

Waarom het wiel zelf uitvinden als een Functioneel Consultant u de ‘best practices’ kan aanreiken?

De begeleiding van de Functioneel Consultant is pragmatisch, effectief en kan meerdere aspecten omvatten. Hierbij valt te denken aan het opzetten en inrichten van publicaties naar het web en naar documenten, het toepassen van een verbetercyclus, het maken van impactanalyses en audits en het simuleren van spelregels

Lees verder

Proces consultancy

Wilt u beter inzicht in uw processen op strategisch en tactisch niveau of ondersteuning in de uitvoering op operationeel niveau?

De Proces Consultant biedt u in de aanvang van het project een plan van aanpak. Hierbij wordt gebruik gemaakt van ‘best practices’, technieken en methodieken om tot een hoogstaand resultaat te komen. Bij oplevering wordt de proces-informatie achtergelaten in een eenvoudig te beheren en te communiceren formaat.

Lees verder

 
 

Overige ondersteuning

Naast consultancy leveren we ook de volgende consultancy-producten

 
 

Quickscan

Benieuwd of u optimaal gebruik maakt van de functionaliteiten van Rules? Vraag een Quickscan aan en laat een ervaren consultant een concreet advies-rapport opstellen.

Lees verder

Startpagina

Hoe zorgt u ervoor dat alle informatie snel en eenvoudig voor de medewerkers toegankelijk is? De Rules Startpagina biedt u dé mogelijkheid om laagdrempelig te communiceren naar de organisatie.

Lees verder

Instructiefilm

De Rules Instructiefilm van de webpublicatie helpt medewerkers in uw organisatie op weg in het gebruik van de website. De film legt uit hoe uw Startpagina werkt en hoe men kan navigeren en zoeken in de informatie in webpagina’s.

Lees verder

Webscan

Benieuwd hoe u het draagvlak voor het gebruik van uw informatie-voorziening kunt vergroten? De Rules Webscan biedt u een compleet onderzoek, inclusief het opstellen van vragenlijsten, analyseren van resultaten en inrichten van een verbeterrapportage.

Lees verder