Inkoopbeleid versneld en vereenvoudigd geaudit met Inkoop Framework

Inkoopbeleid versneld en vereenvoudigd geaudit met Inkoop Framework

Krachtige combinatie van een gestructureerde aanpak, gedegen kennis
van inkoopprocessen en een gebruiksvriendelijk systeem

 
In het kader van de bundeling van krachten zijn Trevian en Mavim onlangs een partnerschap aangegaan. De samenwerking heeft al geleid tot de ontwikkeling van een Inkoop Framework. Dit framework, bestaande uit een geïntegreerde set van best practices, helpt organisaties om adequaat inkoopprocessen vast te leggen en hun inkoopbeleid vereenvoudigd geaudit te krijgen. Het Inkoop Framework is bovendien recentelijk volledig gecertificeerd door accountant- en adviesorganisatie BDO.

“De samenwerking wordt gekenmerkt door de krachtige combinatie van een gestructureerde aanpak, gedegen kennis van inkoopprocessen en een gebruiksvriendelijk systeem”, aldus Stephan Deen, Manager inkoopverbeterprogramma's en partner bij Trevian. “Het Inkoop Framework is met name interessant voor woningcorporaties, zorginstellingen en lokale overheidsinstanties, waaronder gemeenten en waterschappen. De organisaties komen onder steeds meer druk te staan van toezichthouders en de publieke opinie die vragen om meer doelmatigheid en transparantie. Omdat deze organisaties kasstromen kennen die veelal voor meer dan 50% inkoopgerelateerd zijn, is er voor hen een enorme slag te maken op het gebied van kostenbesparing en professionalisering van de inkoopfunctie”, vervolgt Deen. 

Het Inkoop Framework is in nauwe samenwerking met BDO Consultancy tot stand gekomen en door BDO volledig gecertificeerd. “De certificering van het framework zorgt ervoor dat de governance structuur en besluitvorming geborgd is, dat geldende wet- en regelgeving wordt nagekomen en er zorgvuldig wordt getoetst op rechtmatigheid”, licht Deen toe. De in het framework opgenomen standaard processen, templates en documenten zijn gebaseerd op de Aanbestedingswet, het INK Managementmodel, het PROCSI Change Managementmodel én de brede praktijkervaring van Trevian.

Ralph Drijver, Alliance Director Benelux bij Mavim, is opgetogen over de samenwerking met Trevian. “Mavim biedt software, geen kennis of advies. Om de waarde van ons product te versterken, bieden wij zogenaamde ‘quick start solutions’, oplossingen in de vorm van modellen of frameworks waarmee een organisatie direct aan de slag kan. Deze modellen en frameworks worden in nauwe samenwerking met onze solution partners ontwikkeld. De samenwerking met Trevian helpt organisaties concrete oplossingen te ontwikkelen en te implementeren en daarmee tot een blijvend resultaat te komen.

Meer weten over het Inkoop Framework? Download hier de factsheet over succesvolle implementatie en verdere professionalisering van uw inkoopfunctie

Of neem contact op met Stephan Deen (s.deen@trevian.nl en 06 342 629 10).
 
 

Mavim, change it

Mavim is een internationale en innovatieve organisatie die software ontwikkelt waarmee informatie-management in de meest brede zin mogelijk wordt gemaakt.

Naast haar software biedt Mavim ook een compleet pakket aan technische en functionele ondersteuning. Denk hierbij aan training, functionele consultancy en support.

Aanvullend beschikt Mavim over een uitgebreid netwerk aan gespecialiseerde partners.

  • 1.200 klanten maken gebruik van onze software
  • Wereldwijd hebben wij 250.000 Rules gebruikers
  • Wij zijn actief in 27 landen
  • Ruim 50 partners beschikken over diepgaande kennis van Rules

Microsoft Gold Partner

Sinds 2005 vertegenwoordigen wij als Microsoft Gold Partner het top-niveau van het Microsoft Partner Programma. Als Gold Partner toont Mavim aan dat zij over de vereiste kennis van Microsoft producten beschikt. Microsoft Gold Partners genieten een breed scala aan voordelen waaronder toegang tot training en directe ondersteuning van Microsoft. Hierdoor bent u verzekerd van de actuele kennis, vaardigheden en betrokkenheid die u nodig heeft bij het implementeren van de juiste IT-oplossing.

 
Contactgegevens
T: +31 (0)71 364 20 00
E: info@mavim.com

Naar onze contactpagina

Adres
Oude Zeeweg 10
2201 TB Noordwijk