Praktijkcase Mavim op CorporatieGids LIVE Kennisdag

Praktijkcase Mavim op CorporatieGids LIVE Kennisdag

Hoe Staedion snel en beheerst kan inspelen op veranderingen

 

Hoe Staedion met en door Mavim snel en beheerst in kan spelen op veranderende klantwensen, wetgeving en organisatiewijzigingen

Met behulp van Mavim heeft woningcorporatie Staedion een stevig fundament neergezet op de vakgebieden van strategisch procesmanagement en risicomanagement. Door het eigenaarschap van processen goed in de organisatie te beleggen en gezamenlijk met het Mavim Business Transformatie Platform te werken, is zowel een betrouwbare 'centrale bron van waarheid' als een optimaal samenwerkingsplatform gecreëerd. Hierdoor kan Staedion beter omgaan met de impact van ingrijpende veranderingen en kunnen medewerkers zo optimaal mogelijk digitaal en beheerst werken.

Snel veranderende klantwensen, herziene wet- en regelgeving en organisatiewijzigingen hebben vaak een hoge impact. Middels het platform is Staedion in staat snel te anticiperen en continu kwalitatief hoge service te verlenen aan haar klanten.

Bent u benieuwd naar de ervaringen en geleerde lessen van Staedion? Kom dan op dinsdag 11 april a.s. om 14:15 uur naar de Kennissessie “Hoe Staedion snel en beheerst inspeelt op veranderende klantwensen, wetgeving en organisatiewijzigingen” tijdens de CorporatieGids LIVE Kennisdag bij Expo Houten!

Via deze link kunt u zich aanmelden voor deze kennissessie.

Wij begroeten u graag op dinsdag 11 april op de CorporatieGids LIVE Kennisdag in Houten!

 

Weten wat wij nog meer voor uw organisatie kunnen betekenen?

Lees hier waarom 40+ corporaties vertrouwen op Mavim