Over Mavim

Over Mavim

Wij helpen organisaties succesvol te veranderen

 
Mavim ontwikkelt en levert sinds 1990 software waarmee organisaties in staat zijn zich snel aan te passen aan continu veranderende omstandigheden.

Software die eenvoudig en vooral snel te implementeren is: klaar voor gebruik, makkelijk in gebruik en tevens als een service.

Mavim: eenvoudig veranderen, change it!

Bekijk ook eens

Mavim brochure

Alles over de missie en visie van Mavim en de toepassingsgebieden van onze software, Rules

What is Change?

Video waarin de noodzaak van verandering belicht wordt
 
 
Onze missie:
Organisaties met vooruitstrevende software in staat stellen om continu te verbeteren en eenvoudiger te veranderen.
Want, verbeteren = veranderen.

In onze visie kan een organisatie alleen veranderen wanneer alle informatie over mensen, processen en systemen met elkaar verbonden wordt. Hierdoor wordt informatie waardevol.

Door deze informatie in context - van strategie tot uitvoering - naar alle betrokkenen te communiceren en centraal te beheren ontstaat begrip, draagvlak en samenwerking.

Dé basis voor continue verbetering.
 
 
 

Mavim, change it

Mavim is een internationale en innovatieve organisatie die software ontwikkelt waarmee informatie-management in de meest brede zin mogelijk wordt gemaakt.

Naast haar software biedt Mavim ook een compleet pakket aan technische en functionele ondersteuning. Denk hierbij aan training, functionele consultancy en support.

Aanvullend beschikt Mavim over een uitgebreid netwerk aan gespecialiseerde partners.

  • 1.200 klanten maken gebruik van onze software
  • Wereldwijd hebben wij 250.000 Rules gebruikers
  • Wij zijn actief in 27 landen
  • Ruim 50 partners beschikken over diepgaande kennis van Rules

Microsoft Gold Partner

Sinds 2005 vertegenwoordigen wij als Microsoft Gold Partner het top-niveau van het Microsoft Partner Programma. Als Gold Partner toont Mavim aan dat zij over de vereiste kennis van Microsoft producten beschikt. Microsoft Gold Partners genieten een breed scala aan voordelen waaronder toegang tot training en directe ondersteuning van Microsoft. Hierdoor bent u verzekerd van de actuele kennis, vaardigheden en betrokkenheid die u nodig heeft bij het implementeren van de juiste IT-oplossing.

 
Contactgegevens
T: +31 (0)71 364 20 00
E: info@mavim.com

Naar onze contactpagina

Adres
Oude Zeeweg 10
2201 TB Noordwijk
 
 
 

De kunst van eenvoud

Eenvoudig te gebruiken en eenvoudig toe te passen software om eenvoudig te veranderen

 

Eenvoudig gebruiken

Onze gebruiksvriendelijke software, Rules, stelt organisaties in staat om eenvoudig te veranderen. Door de Microsoft look & feel is Rules intuïtief in gebruik. De software is ‘ready to use’ en dus snel te implementeren zonder dat hiervoor verregaande studies noodzakelijk zijn.

Rules biedt vele, geavanceerde functionaliteiten en praktische oplossingen mét behoud van het gebruiksgemak.

Onze trainingen helpen een vakkundig en optimaal gebruik van de software te bevorderen

Eenvoudig toepassen

Door de genericiteit is Rules eenvoudig toe te passen voor verschillende thema’s en op verschillende gebieden.

Zo kunt u eenvoudig de brug slaan tussen strategie en verandering, uw applicatielandschap rationaliseren op basis van de business value en aantoonbaar in control zijn door risico’s en beheersmaatregelen aan uw processen te verbinden. Rules helpt tevens om de procesgang te optimaliseren en uw producten en diensten te verbeteren.

Onze software is eenvoudig toe te passen voor verschillende thema’s en op diverse vakgebieden

Eenvoudig verbeteren

Het gebruik van methodieken, modellen en frameworks in Rules biedt de nodige ondersteuning bij het - op gestructureerde wijze - verbeteren van de procesgang.

Rules stelt medewerkers in de gelegenheid om inhoudelijk te reageren en verbeteringen aan te dragen. Veelzijdige functionaliteiten in Rules helpen de organisatie én haar medewerkers om het dynamische proces van verbetering continu door te zetten.

Rules helpt organisaties eenvoudig hun producten of dienstverlening te verbeteren door procesoptimalisatie

 

Connect the dots

Leg de juiste verbinding tussen mensen, processen en systemen

 
 

People

Deel alle vastgelegde en relevante procesinformatie met mede-werkers. Laat medewerkers feedback geven op gepubliceerde informatie en betrek hen bij het proces van continue verbetering.


Lees verder

Process

Beschrijf, visualiseer, rapporteer, veranker, verbeter en communiceer alle proces-informatie uit verschillende disciplines, van blauwdruk tot werkinstructie, op efficiënte en effectieve wijze.


Lees verder

Technology

Breng het applicatielandschap op consistente wijze in kaart. Verbind applicaties aan mensen en processen. Sla de brug tussen business en IT en bepaal exact de impact van wijzigingen.


Lees verder
 
 

De kracht van samenwerking

Vind de juiste expertise bij uw projecten

 
 

Partner Programma

Om de kracht van onze software nog verder te versterken, werken wij nauw samen met partners. Specifieke kennis, dienstverlening of technologie in combinatie met onze software biedt onze klanten de gewenste expertise bij de uitvoering van hun projecten en helpt het succes van hun projecten te verzekeren.

Geïnteresseerd in het Mavim Partnerschap? Bekijk de voordelen en certificeringsvormen

Partner Platform

Mede vanwege het generieke karakter van Rules heeft Mavim ervoor gekozen haar klanten te bedienen in nauwe samenwerking met haar business partners. Door hun specialistische kennis van de thematiek zijn partners van grote toegevoegde waarde voor onder meer succesvolle implementaties van de software.

Op zoek naar specifieke kennis? Bezoek ons Partner Platform en vind de juiste expertise