Klik hier om in te loggen 

Procesmanagement software Mavim Rules

Procesmanagement software: creëer inzicht en overzicht


Processen zijn de levensader van iedere organisatie. Zij vormen de schakel tussen uw resultaten en zijn een belangrijke sleutel op weg naar verbeteringen. Of u nu uw productiviteit wilt verhogen, flexibeler wilt opereren of initiatieven succesvol wilt aanpakken: verbeteren begint bij het vermogen om de juiste processen te identificeren en aan te sturen. Procesmanagement software kan u hierbij ondersteunen.
 

Beheersen
Welke processen zijn er in uw organisatie aanwezig? Welke factoren leveren een bijdrage aan het succes van uw organisatie? En welke processen zijn daarbij essentieel? Aan welke verwachtingen moeten ze voldoen? En hoe maakt u deze processen flexibel, zodat uw organisatie kan inspelen op een dynamische omgeving? Procesbeheer moet leiden tot het continu actualiseren en kwalitatief waarborgen van processen. De totale samenhang en consistentie moet op alle niveau’s worden bewaakt: strategisch, tactisch en operationeel.

Vernieuwen
Als u eenmaal inzicht heeft op de processen die essentieel zijn voor uw doelstellingen, dan kunt u deze vervolgens verder in kaart brengen. Zo ontrafelt u de oorzaken van knelpunten om ze later te verhelpen. Op lange termijn bent u in staat om processen te beheersen, te vernieuwen en daadwerkelijk de toegevoegde waarde van veranderingen aan te tonen.

Voorbeeldproces procesmanagement software RulesHoe kan de procesmanagement software Rules helpen?
Rules is dé procesmanagement software waarmee u alle procesgerelateerde informatie, van processen tot aan werkinstructies, helder en gestructureerd in kaart brengt. Het gebruik van matrices en schema’s is, mede door de naadloze integratie met Microsoft Office Visio, een krachtige manier om snel inzicht in de procesgang te verkrijgen. Daarnaast weten werknemers in één oogopslag wat ze moeten doen, wanneer, hoe en waarom. Hiermee is het fundament gelegd voor verdere optimalisatie.

Naast het vastleggen en beschrijven, biedt Rules krachtige mogelijkheden voor verbeteren. Wijzigingen past u slechts op één plek aan, waarna deze automatisch organisatiebreed worden doorgevoerd. Al deze informatie kunt u vervolgens communiceren middels uw eigen intranet website. Met Rules creërt u een bedrijfscultuur waar continue kwaliteitsverbetering centraal staat.

Voordelen procesmanagement software Rules


Voordelen Rules ten opzichte van andere procesmanagement software:


Meer informatie over de procesmanagement software Rules?

PDF
 Download de factsheet over de procesmanagement software Rules

PDF-document  Download de whitepaper over procesmanagement software

Demo's    Mavim Demo's

Online Demo
Vraag direct aan

Persoonlijke Demo
Maak direct afspraak

Rules Demodagen
Bekijk beschikbare data

Downloads  Mavim PDF Downloads

Factsheet:
Procesmanagement

Whitepaper:
AO/IC en AO/IB

Klantcase:
Gemeente Lelystad