Frameworks

Frameworks

Extra functionaliteit en voordelen op specifieke thema's

 
Alle voordelen en functionaliteiten van de software worden optimaal benut rondom het specifieke toepassingsgebied. Gebaseerd op best practices uit de markt geven onze frameworks versnelling in uw project.  • Versnel uw project
  • Gebaseerd op best practices uit de markt
  • Specifiek per toepassingsgebied

Introductievideo Rules
Introductievideo Rules

 


Applicatie Implementatie Manager (AIM)

Applicatie Implementatie Manager (AIM)

Applicatie Implementatie Manager (AIM) biedt ondersteuning bij de implementatie van bedrijfskritische applicaties. AIM omvat het gehele softwaremanagementproces, vanaf het ontwikkelen en in gebruik nemen tot en met de doorvoering van gewenste verbeteringen. Met AIM kunt u applicaties succesvoller, sneller, goedkoper en kwalitatief beter implementeren, upgraden en uitfaseren.

Lees verder
 


Applicatie Portfolio Management (APM)

Applicatie Portfolio Management (APM)

Rationaliseer uw applicatie portfolio met het Mavim Applicatie Portfolio Management (APM) framework. Dit framework biedt organisaties inzicht in de toegevoegde waarde van hun applicatielandschap, gebaseerd op ‘business value’ en impact op bedrijfsprocessen. Dit betekent dat organisaties hun IT rationalisatieprojecten kunnen managen op basis van organisatiebehoefte. Hierdoor gaan operationele beheerkosten omlaag en ontstaat ruimte voor innovatie. Investeringskeuzes kunnen nu objectief worden gevalideerd.

Lees verder
 


Business & Informatieplanning (B&IP)

Business & Informatieplanning (B&IP)

Business & Informatie Planning richt zich op het realiseren van doelen met zowel aandacht voor de korte als lange termijn. Het beschrijft de bedrijfsstrategie, ontwerpt de gewenste situatie (SOLL), analyseert de bestaande situatie (IST) en formuleert strategische projecten waarmee de gewenste situatie bereikt wordt. De essentie van Business & Informatie Planning is het slaan van de brug tussen business en ICT én tussen strategie en verandering. Het gaat erom producten & diensten, processen & organisatie en informatievoorziening op elkaar te laten aansluiten.

Lees verder
 

GEMeentelijke Model Architectuur (GEMMA)

GEMeentelijke Model Architectuur (GEMMA)

Met GEMMA, de Gemeentelijke Model Architectuur, krijgt u inzicht in en grip op de informatievoorziening. GEMMA helpt om samenwerken tussen gemeenten, met ketenpartners en aansluiten op landelijke voorzieningen mogelijk te maken.

Lees verder
 


Risicomanagement

Informatiebeveiliging | ISMS

ISMS borgt alle voorkomende maatregelen, procedures en instructies die betrekking hebben op het waarborgen van alle aspecten van informatieverwerking binnen een organisatie. Het ISMS framework verschaft inzicht en overzicht in de aard van de maatregelen en de mate van beveiliging van informatie. Het helpt beveiligingsrisico’s eenvoudig te identificeren en geïmplementeerde beveiligingsmaatregelen effectief te beheren.

Lees verder
 


Risicomanagement

Risicomanagement

Het Risicomanagement framework als integraal onderdeel van uw bedrijfsvoering vormt de succesfactor voor efficiëntieverbetering, effectiviteitsverhoging, kostenverlaging en een betere sturing op prestaties. Verbind uw risico’s en bijbehorende beheersmaatregelen aan uw processen waardoor u eenvoudiger kunt anticiperen op veranderende omstandigheden zoals wijzigende wet en regelgeving. Met het Risicomanagement framework bent u aantoonbaar in control.

Lees verder