Toepassingsgebieden

Toepassingsgebieden

Rules is het antwoord op diverse vraagstukken

 
Rules is software voor het beheersen, verbinden, delen en verbeteren van de gehele informatiehuishouding van een organisatie. Informatie uit diverse disciplines wordt met Rules samenhangend in verband gebracht en op geavanceerde wijze gevisualiseerd en gerapporteerd.

De informatie kan betrekking hebben op processen, protocollen, functies en werkinstructies; op beleid, wetgeving, risico’s en beheersmaatregelen; en op applicaties, systemen en onderhoudscontracten. Rules biedt daarmee ondersteuning op de vakgebieden Business & IT, Proces- en Kwaliteitsmanagement en GRC.
 
 

Rules voor Kwaliteit & BPM

Beschrijf, visualiseer, rapporteer, veranker, verbeter en communiceer alle proces-informatie uit verschillende disciplines, van blauwdruk tot werkinstructie, op efficiënte en effectieve wijze.


Lees verder

Rules voor GRC

Breng risico's in kaart, koppel wetgeving aan processen en leg de AO/IC vast. Rapporteer de informatie middels heldere matrices, schema's en rapporten.


Lees verder

Rules voor Business & IT

Breng het applicatielandschap op consistente wijze in kaart. Verbind applicaties aan mensen en processen. Sla de brug tussen business en IT en bepaal exact de impact van wijzigingen.


Lees verder