Rules voor BPM en Kwaliteitsmanagement

Rules voor BPM en Kwaliteitsmanagement

Optimaliseer uw procesgang & verbeter uw producten en diensten

 
Mavim biedt met Rules een managementsysteem dat een consistent hoog kwaliteitsniveau in alle processen en de daaruit voortvloeiende output van de organisatie helpt te verzekeren. In Rules staan de werkprocessen en procedures centraal. Op zeer effectieve en efficiënte wijze worden werkprocessen beschreven en geldende wet- en regelgeving verankerd. Alle informatie uit diverse disciplines die nodig is voor de procesuitvoering, wordt met Rules in samenhang gebracht en op geavanceerde wijze gevisualiseerd en gerapporteerd. Te denken valt aan formulieren, werkinstructies, protocollen, functies, functieomschrijvingen en beschrijvingen van wetgevingen en normeringen.

Het geheel van deze informatiedata vormen de regels binnen de organisatie. De eenduidige en consistente borging en communicatie leidt tot transparantie en vormt de basis voor continue verbetering van de bedrijfsprocessen en het kwaliteitsniveau.

Dé tool voor optimaal kwaliteitsverbetering

  • Creëer inzicht in de gehele procesgang
  • Koppel wet- en regelgeving aan de processen
  • Verhoog de efficiëntie en effectiviteit
  • Raadpleeg informatie vanuit één centrale bron
  • Communiceer de informatie en ontvang feedback
 
 

Inzicht en overzicht

Optimaliseer uw procesgang en verbeter uw producten | diensten

 
 

Kwaliteitsmanagement

Doeltreffend en doelmatig organisatiedoelstellingen realiseren en sturen op klanttevredenheid? Rules voor kwaliteitsmanagement vormt de basis voor optimalisatie van processen en kwaliteitsverbetering van producten, diensten en de organisatie. Creëer een bedrijfscultuur waar continue kwaliteitsverbetering centraal staat.

Lees verder

Business process management

Bedrijfsprocessen optimaliseren en de effectiviteit van de bedrijfsvoering verhogen? Rules voor BPM creëert op krachtige wijze inzicht in de gehele procesgang en zorgt voor de benodigde flexibiliteit om adequaat in te kunnen spelen op veranderingen in een dynamische omgeving.

Lees verder

 
 
 

Whitepaper Business Process Management

Lees hoe u uw processen beheerst en continu verbetert.

Download gratis whitepaper

Whitepaper Kwaliteitsmanagement

Lees hoe u stuurt op continue kwaliteitsverbetering.

Download gratis whitepaper
 
 
Meer zien? Vraag vrijblijvend een demo aan!