Rules voor GRC

Rules voor GRC

Vijf stappen naar optimale Governance, Risk control & Compliance

 
Mavim heeft een unieke oplossing ontwikkeld voor het integraal toepassen van GRC. Het GRC framework in Rules biedt organisaties het ultieme raamwerk om exact de impact te bepalen van wijzigingen van wet- en regelgeving op de bedrijfsprocessen en risico’s en vice versa. De impact van wijzigingen op risico’s en beheersmaatregelen, maar ook op de betreffende bedrijfsonderdelen en bijbehorende processen is direct inzichtelijk.

Informatie uit diverse disciplines over beleid, risico’s en wetgeving wordt met Rules in samenhang gebracht en op geavanceerde wijze gevisualiseerd en gerapporteerd. Wijzigingen in processen, producten of diensten kunnen hierdoor efficiënter worden doorgevoerd. De eenduidige en consistente borging en communicatie leidt tot transparantie en vereenvoudigt het afleggen van verantwoording aan in- en externe toezichthouders.
 

Dé tool voor optimaal GRC

  • Koppel wet- en regelgeving aan de processen
  • Creëer inzicht in de impact van risico's
  • Vereenvoudig de communicatie rond GRC
  • Betrek de medewerkers bij risicomanagement
  • Verlaag de kosten voor het voldoen aan regelgeving
 
 

Inzicht en overzicht

Risico's in kaart & voldoen aan wet- en regelgeving

 
 

Risicomanagement

Optimaal inspelen op kansen en bedreigingen door inzicht in risico’s? Risicomanagement met Rules kunnen kansen op schade integraal worden geïdentificeerd op zowel strategisch, operationeel als financieel niveau. Het verschaft de organisatie én auditors het inzicht in de mate waarin risico’s zijn afgedekt.

Lees verder

Compliance Management

Eenvoudig grip op wet- en regelgeving houden? Compliance Management met Rules helpt de samenhang tussen de bedrijfsprocessen en de daarbij behorende wet- en regelgeving inzichtelijk te maken. Het maakt het gehele proces van invoering van nieuw beleid of wijziging van bestaand beleid substantieel eenvoudiger.

Lees verder

 
 

Whitepaper Governance, Risk & Compliance

Lees hoe u aantoonbaar in control blijft.

Download gratis whitepaper

Factsheet Governance, Risk & Compliance

Wilt u meer grip op de besturing van uw organisatie? Lees meer over de integrale aanpak van GRC met Rules.

Download de factsheet
 
 
Meer zien? Vraag vrijblijvend een demo aan!