| BRANCHES | BLOG | EVENTS |

Aan de slag met de Omgevingswet

De komst van de Omgevingswet heeft veel veranderingen tot gevolg. De bundeling van wetten en honderden regelingen voor ruimte, wonen, infrastructuur, milieu, natuur en water heeft grote impact op bestaande processen, uitgangspunten, werkwijzen en eisen. Eén Omgevingswet moet leiden tot een eenduidige aanpak van het omgevingsrecht, maar hoe pak je dat aan?

Slimme oplossingen voor zorgverleners

Zorg en innovatie gaan hand in hand. Al decennia lang wordt er geïnvesteerd in slimmere oplossingen die zorgverleners de mogelijkheid geven om eenvoudiger te behandelen of verzorgen. En die, belangrijker nog, de patiënt en/of cliënt helpen.

Hoe je binnen drie maanden een ISO-certificering behaalt

Met ruim 17 jaar ervaring op het gebied van mergers en acquisities, ISO-certificeringen, systeemimplementaties, afdelingsintegraties en uitrol van ERP-systemen in zeker 26 landen, is Bram Hirsch een expert op het gebied van Business Process Operations. Naast het gebruik van dit platform als versneller bij ERP-implementaties en voor het uniformeren en integreren van afdelingsprocessen bij verschillende organisaties, heeft Bram het Mavim platform ook ingezet voor het verkrijgen en behouden van diverse ISO-certificeringen.

On-premise of in the cloud? That's the question!

Het is voor organisaties een steeds terugkerende vraag: kiezen we opnieuw voor de aanschaf van een lokale server (on-premise) of gaan we toch over naar een cloudoplossing? Er is al veel gezegd en geschreven over de cloud: een verzamelnaam voor ICT-diensten die niet lokaal draaien, maar online. Waar sommige applicaties nu nog on-premise draaien, worden deze steeds vaker verplaatst naar een online omgeving, in de cloud.

Bijna 10.000 mensen dienen privacyklacht in bij Autoriteit Persoonsgegevens

Het afgelopen half jaar hebben bijna 10.000 mensen een privacyklacht ingediend bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP). Mensen trekken vooral aan de bel over een schending van hun privacyrechten, als meer gegevens worden uitgevraagd dan noodzakelijk en over het ongewenst doorgeven van hun persoonsgegevens aan derden.

Gartner Top 10
Strategische Technologietrends voor 2019

Blockchain, quantum computing, augmented analytics en artificial intelligence zullen leiden tot disruptie en nieuwe bedrijfsmodellen.