| BLOG | EVENTS |

Applicatie-rationalisatie blijft heet hangijzer

Applicatie-rationalisatie is al decennia een hoofdpijndossier voor menig chief information officer. Veel organisaties hebben ook anno 2017 nog steeds te veel applicaties.

Customer Journey: hysterische hype of stuwende kracht achter transformaties?

Customer Journey: het onderwerp duikt overal op en zou daarmee makkelijk aangezien kunnen worden voor een hype, die wel weer over gaat.

Tekort aan ICT'ers remt innovatie

Een gebrek aan ict-personeel remt de innovatie van ict-bedrijven en organisaties in andere sectoren en belemmert zo de groei van de Nederlandse economie. Dat blijkt uit de innovatiebarometer van branche-organisatie Nederland ICT dat is uitgevoerd in samenwerking met ict-bedrijf Subtraces.

Valkuilen bij ERP systeem implementatie

Wat kan er misgaan bij de implementatie van een ERP systeem? Wat zijn de valkuilen? Wanneer mislukt een implementatietraject van een ERP systeem. Lees in deze blog de antwoorden van tientallen ERP specialisten op deze vragen.

Iedere relatie heeft meerdere kanten

In het eerste deel van deze serie hebben we de focus gelegd op Service-integratie vanuit noodzaak, voordelen en randvoorwaarden. In het tweede deel zijn we nader ingegaan op de meest essentiële veranderingen in de werkwijze van de dienstverleners en positionering van dienstverlening ten opzichte van klanten,…

Informatiebeveiliging: een complexe puzzel?

Begin jaren tachtig was Rubiks kubus een ware rage. Overal waar je keek, zag je mensen in de weer met de puzzel. De gekleurde breinkraker was mateloos populair. Op het eerste gezicht lijkt Rubiks kubus een haast onoplosbare puzzel. Veel puzzelaars wagen zich er niet eens aan. Ook informatiebeveiliging is voor velen zo’n complexe puzzel die bovendien heel mooi in de vorm van een kubus is weer te geven.

In deze blogpost ontdek je hoe je, aan de hand van Rubiks kubus, die complexe…