| BRANCHES | BLOG | EVENTS |
De zakelijke markt kent sterk uiteenlopende bedrijfsvormen. Maar alle dienstverlenende bedrijven hebben dezelfde gemeenschappelijke behoeftes. Van accountantskantoren tot uitzendbureau’s, van ICT-bedrijven tot makelaars: ze willen allemaal kwalitatief de beste dienstverlening kunnen bieden tegen een concurrerende prijs. Daarnaast groeit de vraag naar inzicht in processen en regelgeving. Dat kan allemaal met Mavim.

Efficiënte backoffice

De beste dienstverlening tegen de scherpste prijs, daarmee kunt u de moordende concurrentie het hoofd bieden. Maar hoe bereikt u dat? Een scherpe tariefstelling betekent zo veel mogelijk besparen op interne kosten: op de backoffice. Een efficiënte backoffice is afhankelijk van een soepele kennisdeling. Zeker als uw bedrijf meerdere vestigingen heeft. Mavim is hét instrument voor het beschrijven van uw bedrijfsprocessen. Met een centraal informatiesysteem als Mavim - waarin u alle belangrijke bedrijfsprocessen, richtlijnen, taken en rollen kunt vastleggen en digitaal beschikbaar kunt stellen op uw intranet - wordt het makkelijker nieuwe medewerkers in te werken en toezichthoudende partijen inzicht te geven in bedrijfsprocessen.

Transparantie in regelgeving
De regering heeft beterschap beloofd, maar voorlopig komen er alleen maar meer bij: regels en wetten waar dienstverlenende bedrijven zich aan moeten houden. Om te controleren of al die wetten en regels worden nageleefd, eist de overheid - én allerlei brancheverenigingen - bovendien een steeds hogere mate van transparantie. Kleinere dienstverlenende bedrijven lijden vooral onder de bewijslast en archiefvereisten. Gelukkig zijn deze regels en richtlijnen niet uitsluitend beperkend of een last; ze bieden ook kansen tot onderscheiding en daarmee het nodige voordeel op de concurrentie. Met Mavim geeft u niet alleen alle medewerkers inzicht in de regelgeving, maar maakt u ook externe controles eenvoudiger.

Efficiënt en eenvoudig
Verbetering van de concurrentiepositie valt en staat bij de wil om werkelijk continu te verbeteren. Met Mavim heeft u daarvoor het ideale hulpmiddel in handen. Met de unieke functionaliteiten van Mavim legt u op efficiënte wijze al uw bedrijfs- en IT-processen vast, maakt u wet- en regelgeving inzichtelijk en biedt u alle betrokken in- en externe partijen inzicht. Medewerkers biedt u eenvoudig toegang tot de meest actuele procedures en werkinstructies, inclusief alle relevante procesondersteunende documenten. Daarmee is Mavim een onmisbaar instrument in iedere dienstverlenende organisatie.
 
 
 

Factsheet Risicomanagement

Lees hoe Mavim helpt risico’s te identificeren en beheersmaatregelen te formuleren.

Download factsheet

Factsheet Business Transformation framework

Lees hoe het Business Transformation framework fungeert als brugfunctie tussen strategie en uitvoering.

Download factsheet

 
 
 
Whitepaper Applicatie Portfolio Management

Whitepaper

Governance Risk & Compliance

GRC doelt op methoden, best practices en IT-oplossingen om een integrale oplossing te bieden voor strategie, structuur, processen en technologie. Nieuwsgierig wat GRC is en wat het voor uw organisatie kan betekenen? In dit whitepaper wordt in ieder geval een groot aantal vragen voor u beantwoord.
Download whitepaper

Vijf stappen naar optimale Governance, Risk control & Compliance

Transparantie en inzicht voor iedereen. Intern én extern

 
Mavim heeft een unieke oplossing ontwikkeld voor het integraal toepassen van GRC. Het GRC framework in Mavim biedt organisaties het ultieme raamwerk om exact de impact te bepalen van wijzigingen van wet- en regelgeving op de bedrijfsprocessen en risico’s en vice versa. De impact van wijzigingen op risico’s en beheersmaatregelen, maar ook op de betreffende bedrijfsonderdelen en bijbehorende processen is direct inzichtelijk.

Informatie uit diverse disciplines over beleid, risico’s en wetgeving wordt met Mavim samenhangend in verband gebracht en op geavanceerde wijze gevisualiseerd en gerapporteerd. Wijzigingen in processen, producten of diensten kunnen sneller en risicolozer worden doorgevoerd. De eenduidige en consistente borging en communicatie leidt tot transparantie en vereenvoudigt het afleggen van verantwoording aan in- en externe toezichthouders.Dé tool voor optimaal GRC

  • Koppel wet- en regelgeving aan de processen
  • Creëer inzicht in de impact van risico's
  • Vereenvoudig de communicatie rond GRC
  • Betrek de medewerkers bij risicomanagement
  • Verlaag de kosten voor het voldoen aan regelgeving

Lees meer
Mavim voor GRC
Mavim voor GRC


Meer informatie?

Download onderstaande documentatie

Whitepaper GRC

In dit whitepaper leest u hoe uw organisatie aantoonbaar in control blijft

Download whitepaper

Whitepaper Procesmanagement

Check de do's & don'ts bij het voldoen aan regelgeving.

Download whitepaper

Blue Sky Group vertelt

Lees hoe Blue Sky Group controles van de DNB vergemakkelijkt

Download praktijkcase

 

Ruim 1.000 organisaties wereldwijd gingen u voor

Iedere dag werken meer dan 1 miljoen eindgebruikers met Mavim

Vraag online demo aanOf neem contact met ons op