| BRANCHES | BLOG | EVENTS |
imgdesktop

Procesmanager

U bent in staat om gedetailleerde, nauwkeurige documentatie te creëren en onderhouden. Ook kunt u de geschiktheid voor verbetering van processen en de knelpunten in de procesgang identificeren. Bovendien kunt u gebruik maken van zowel Visio als BPMN, die beiden een centrale opslag bieden voor het documenteren en opslaan van proces artefacten.

Kwaliteitsmanager

Het gebruik van Mavim vergemakkelijkt de invoering van kwaliteitsmanagement binnen organisaties. Met Mavim kunnen bedrijfsprocessen, alsmede alle procesgerelateerde informatie, eenvoudig in kaart worden gebracht. Deze processen kunnen vervolgens gerelateerd worden aan alle relevante informatie die nodig is voor de procesuitvoering, zoals formulieren, werkinstructies, protocollen, functies, taken, bevoegdheden en regelgeving. Hiermee wordt de basis gelegd voor optimalisatie van processen en - in het verlengde daarvan - kwaliteitsverbetering van producten, diensten en de organisatie.
imgdesktop
imgdesktop

Verander- of verbetermanager

Met Mavim bent u in staat om de uitvoering van diverse initiatieven tot procesverbetering binnen uw organisatie te coördineren en controleren. U kunt gebruik maken van de mogelijkheid om procesverbeterevaluaties te sturen, afhankelijkheden te begrijpen, de operationele capaciteit voor verandering inzichtelijk te maken en de impact op de lange termijn duurzaamheidsaspecten in kaart te brengen.

Praktijkvideo

Kwaliteitsportaal in de cloud | Leger des HeilsPraktijkcases

Een aantal klanten aan het woord hoe zij Mavim hebben ingezet

Ruim 1.000 organisaties wereldwijd gingen u voor

Iedere dag werken meer dan 1 miljoen eindgebruikers met Mavim

Vraag online demo aanOf neem contact met ons op