| BRANCHES | BLOG | EVENTS |
Mavim biedt een Microsoft-gebaseerd platform dat organisaties in staat stelt innovatie-initiatieven te visualiseren, uit te lijnen en te prioriteren met de strategische bedrijfsvisie. Door de beheerstrategie, projecten, personeel, processen, technologie, risico's, architectuur, klanten en infrastructuur onderling te verbinden in één platform, creëert Mavim een dynamische inzicht in de huidige (‘Ist’) situatie voor een organisatie en helpt het de gewenste (‘Soll’) bestemming te visualiseren.

Kenmerkend voor Mavim zijn de uitgebreide dashboards, analyse- en rapportagemogelijkheden en voorgedefinieerde modellen waarmee iedere organisatie snel van start kan.
imgdesktop

Centrale opslag in Visio

Mavim biedt een centrale opslag om alle informatie rondom de inrichting van de organisatie te beheren. Deze centrale opslag stelt u in staat om de bouwstenen van de organisatie in kaart te brengen en te beheren in een verbeterde Visio-omgeving. Alle relevante informatie is eenvoudig vast te leggen en bestaande Informatie gedocumenteerd in spreadsheets en andere gegevensbronnen zijn op simpele wijze te importeren.

Rapportages & dashboards

Mavim genereert gedetailleerde rapportages en biedt geavanceerde dashboards over de inrichting van de organisatie, het applicatielandschap, de technische infrastructuur en de samenhang daartussen. Tevens kunnen in Mavim grafische voorstellingen in de vorm van architectuurplaten worden gemaakt die de verbanden weergeven tussen processen, producten, functies, applicaties en de infrastructuur.
imgdesktop
imgdesktop

ArchiMate® & metadata

De open en onafhankelijke beschrijvingstaal voor Enterprise architecturen, ArchiMate® wordt in Mavim volledig ondersteund. Aan de hand van metadata wordt samenhang gecreëerd tussen de bedrijfslaag, applicatielaag en technische laag als ook tussen alle componenten binnen deze drie lagen. ArchiMate® in Mavim helpt heldere verbanden te leggen tussen processen, diensten, functies, gebeurtenissen, het applicatielandschap, informatieprocessen, software, hardware en de communicatie-infrastructuur.

Analyses

Met de analyse functionaliteit in Mavim wordt helder inzicht verkregen in de impact van veranderingen op alle onderdelen van de organisatie. Hierdoor kunnen enterprise architecten zorgvuldig analyseren en waarborgen dat transformaties worden geïmplementeerd conform het beleid en de strategie van de organisatie.
imgdesktop

Praktijkcases

Een aantal klanten aan het woord hoe zij Mavim hebben ingezet

Ruim 1.000 organisaties wereldwijd gingen u voor

Iedere dag werken meer dan 1 miljoen eindgebruikers met Mavim

Vraag online demo aanOf neem contact met ons op