| BRANCHES | BLOG | EVENTS |
IT Portfolio Management stelt een organisatie in staat om eenvoudig en snel te kunnen veranderen en adequaat in te kunnen spelen op wijzigende klantvraag en producten- en dienstenaanbod.

Het Mavim ITPM framework biedt organisaties het ultieme raamwerk om exact de impact te bepalen van wijzigingen van processen op ICT en vice versa. De invloed op applicaties, systemen en onderliggende processen is direct inzichtelijk.
imgdesktop

Centrale opslag in Visio

Mavim biedt een centrale opslag om al uw applicaties en systemen in te beheren.

Deze centrale opslag stelt u in staat uw gehele IT-portfolio in kaart te brengen en te beheren in een verbeterde Visio-omgeving. Alle relevante informatie zoals kosten, levenscycli data, eigenaarschap en handleidingen zijn eenvoudig vast te leggen. Bestaande Informatie gedocumenteerd in spreadsheets en andere gegevensbronnen kunnen worden geïmporteerd. Met behulp van de Database Connection Manager kunnen de bedrijfsprocessen en de IT-items die zijn vastgelegd in de CMDB, zoals applicaties, servers, netwerken, routers, bridges, eenvoudig worden gekoppeld.

Rapportages & dashboards

Mavim genereert gedetailleerde rapportages en biedt geavanceerde dashboards over het gebruik van applicaties en systemen. Het valideren van applicaties en systemen helpt te bepalen in welke mate investeringen in het IT-landschap gerechtvaardigd zijn. De rapportagematrix biedt inzicht in de mogelijke uitbreiding, vervanging, uitfasering of onderhoud van applicaties.

In diverse weergaven beschikt u over een helder overzicht van het aantal toepassingen dat de bedrijfsprocessen en verschillende functies ondersteunt en de kosten die hiermee gemoeid zijn.
imgdesktop
imgdesktop

Enterprise architectuur & metadata

De open en onafhankelijke beschrijvingstaal voor Enterprise architecturen wordt in Mavim volledig ondersteund.

Het ITPM framework is eenvoudig in te bedden in de enterprise architectuur. Aan de hand van metadata wordt samenhang gecreëerd tussen de bedrijfslaag, applicatielaag en technische laag als ook tussen alle componenten binnen deze drie lagen.

Enterprise architectuur in Mavim helpt heldere verbanden te leggen tussen processen, diensten, functies, gebeurtenissen, het applicatielandschap, informatieprocessen, software, hardware en de communicatie-infrastructuur.

Publicatie via SharePoint | Office365

Mavim biedt tal van mogelijkheden voor de communicatie van informatie rond het IT-portfolio. Zo kunnen applicatiegegevens en rapportages direct worden gepubliceerd via een webportal of via SharePoint en Office365.

Met deze publicatiemogelijkheden kan een scala aan rapporten, weergaven en dashboards worden verstrekt, die elk verschillende perspectieven biedt voor verschillende belanghebbenden.
imgdesktop

Praktijkcases

Een aantal klanten aan het woord hoe zij Mavim hebben ingezet

Ruim 1.000 organisaties wereldwijd gingen u voor

Iedere dag werken meer dan 1 miljoen eindgebruikers met Mavim

Vraag online demo aanOf neem contact met ons op