| BRANCHES | BLOG | EVENTS |

Op donderdag 27 september a.s. vindt bij Expo Houten CorporatiePlein 2018 plaats, het belangrijkste evenement in de corporatiesector op het gebied van bedrijfsvoering, ICT en innovatie. Daarmee de ultieme gelegenheid voor corporatiemedewerkers om op de hoogte te raken van de nieuwste producten, trends en innovaties.

Bedrijfsvoering van de toekomst
Digitalisering, robotisering, keten- en systeemintegratie: de bedrijfsvoering van woningcorporaties wordt steeds efficiënter en transparanter. Big data, Internet of Things, BIM, Virtual Reality en sensoring: een groeiend aantal innovatieve mogelijkheden raakt verweven met de dagelijkse praktijk van woningcorporaties. Wat betekent dat voor jouw corporatie? Hoe ziet de bedrijfsvoering van de toekomst er voor jouw corporatie uit? Omarm en verken het onbekende. Op CorporatiePlein 2018!

Mavim op CorporatiePlein
Uiteraard mag Mavim, als leverancier van innovatieve software, niet ontbreken! Je bent deze dag van harte welkom op onze stand (nr. 58) waar wij je graag informeren over de verschillende mogelijkheden die het Mavim Platform jouw corporatie kan bieden.

Daarnaast geloven wij sterk in de kracht van samenwerking met partners. Door samenwerking met experts kunnen wij corporaties voorzien in praktische oplossingen voor specifieke vraagstukken op diverse vakgebieden. Zo werken wij binnen de corporatiebranche o.a. samen met cegeka-dsa, Motion10, HC&H en Audittrail. Ook zij zijn deze dag op het CorporatiePlein te vinden met een stand.

Voor wie?
Een bezoek aan het CorporatiePlein is met name interessant voor directie, managers en medewerkers Bedrijfsvoering, I&A, ICT, Financiën, Wonen, Onderhoud, Vastgoed en Communicatie van woningcorporaties. CorporatiePlein is uitsluitend te bezoeken door medewerkers in loondienst van een woningcorporatie. Deelname is gratis.

Meer informatie
Voor meer informatie over het programma en de aanmeldprocedure verwijzen wij je graag naar de website van het CorporatiePlein.