| BRANCHES | BLOG | EVENTS |
De Mavim Portal wordt gebruikt om informatie te delen met medewerkers, auditors en andere stakeholders. Alle functionaliteiten van de Mavim Portal zijn gericht op eenvoudige communicatie en samenwerking. Gebruikers hebben toegang tot een persoonlijk dashboard waarin favorieten en abonnementen op content worden getoond. Zo kunnen zij snel navigeren naar relevante content en krijgen zij notificaties per e-mail op het moment dat content wijzigt of is aangevuld.

In het persoonlijke dashboard is ook te zien welke feedback reeds door de gebruiker is gegeven. Door middel van taken wordt de gebruiker gevraagd om acties uit te voeren.

Daarbij biedt de koppeling met Power BI ongekende mogelijkheden om geavanceerde rapportages te genereren.

Deep Dive Mavim Portal

Tijdens de Deep Dive Mavim Portal gaan we uitgebreid in op de publicatieomgeving van Mavim: De Mavim Portal. We laten zien hoe de Mavim Portal joúw organisatie kan helpen bij het doorvoeren van veranderingen – of dat nu gaat om continue verbeterprogramma’s of impactvolle transformaties.

Hierbij besteden we extra aandacht aan de nieuwste functionaliteit: Flows. Met het gebruik van Flows zet je de volgende stap in verbetertrajecten. We laten zien hoe het overgaan tot actie met Flows als vanzelf gaat:
  • door het automatisch aanmaken van taken en acties
  • door het versturen van notificaties
  • door het gepland en gestructureerd vragen van input of feedback

Ook gaan we in op de manier waarop de Mavim Portal je kan ondersteunen in het aantonen van jouw compliance aan bijvoorbeeld wet- en regelgeving of normenkaders.
Meld u aan

Voeg toe aan uw agenda

Webinar Deep Dive Mavim Portal
wo 26 juni 2019

Tijd

Start: 10:00 uur
Einde: 10:30 uur

Locatie

Online

Voor wie

Iedereen die gebruik maakt van de Mavim software

Kosten

Geen

Share

Twitter Facebook Google+ LinkedIn

 

Kun je het webinar niet volgen op de aangegeven datum?

Klik dan op onderstaande button om je te registreren. Wij sturen je de opname na afloop van het webinar per e-mail toe.

Registreer hier