| BRANCHES | BLOG | EVENTS |

Stel: je wilt je besluitvorming verbeteren, digitale transformatie sturen, de UX optimaliseren, strategie en projectuitvoering op elkaar afstemmen of de impact van wijzigingen in de organisatie communiceren. Allerlei vormen van transformatie!

Een digitale tweeling (DTO), ofwel een virtuele weergave van je organisatie, helpt je dan om deze transformatie met succes te realiseren. Sterker nog: Gartner voorspelt dat organisaties, die een digitale tweeling van hun organisatie gebruiken, het gemiddelde faalpercentage van een transformatie van 70% kunnen ombuigen naar een 70% slagingspercentage.

Maar HOE kun je dan het beste starten met het creëren van je eigen

zogenaamde digitale tweeling van je organisatie?


DTO Event | do 4 juli | DeFabrique

Hoe je het DTO-concept ook binnen jouw organisatie kunt toepassen, hoe je met een DTO de impact van veranderingen kunt voorspellen en hoe een DTO een oplossing biedt voor de verschillende uitdagingen waarmee je dagelijks geconfronteerd wordt, laten wij je zien tijdens ons DTO-event ‘Succesvol transformeren met een digitale tweeling?’ op donderdag 4 juli a.s. in DeFabrique in Utrecht.

De visie van Gartner rond het gebruik van een digitale tweeling voor je organisatie én de voordelen die het een organisatie kan bieden, komen hierbij uitgebreid aan bod.

Aan de hand van diverse praktijkvoorbeelden uit tal van branches tonen wij je:

  • hoe een DTO het slagingspercentage van (grote) transformaties aanzienlijk vergroot
  • welke managementvraagstukken een DTO bevredigend kan beantwoorden
  • waar en hoe je het beste kunt starten met het bouwen van je eigen DTO

Voor wie?

Dit evenement is bestemd voor innovatiemanagers, CIO’s en COO’s, leiders van technologische innovatie, continuous improvement managers, strategiehoofden en visionairs die optimaal willen profiteren van de voordelen die digitalisering te bieden heeft voor tal van complexe initiatieven.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via de button aan de rechterzijde. Nadat we jouw aanmelding hebben ontvangen, zullen wij deze beoordelen* en verwerken. Je krijgt hier binnen 3 werkdagen bericht van. Meer specifieke informatie over deze bijeenkomst zal op een later tijdstip worden gedeeld.

* Alle aanmeldingen zullen worden beoordeeld om te zorgen voor een juiste samenstelling van de doelgroep. Omdat we ernaar streven een kwalitatief hoogwaardige evenement te organiseren, behouden wij ons het recht voor om de toegang van registranten te weigeren, als wij vermoeden dat het doel gericht is op acquisitie in plaats van het delen van kennis.

DTO Event: Succesvol transformeren met een digitale tweeling

do 04 juli 2019

13:15 - 18:00 (incl. borrel)

DeFabrique | Utrecht

Zie links onder het kopje Voor wie

Meld je aan


BREAK OUT SESSIES

De diverse break out sessies brengen onder andere de volgende inspirerende verhalen uit de praktijk:
  • Royal IHC deelt haar verhaal over hoe de creatie van een DTO met Mavim IHC helpt operationele kosten te verminderen en concurrerend te blijven in een markt die spoedig overspoeld zal worden door goedkope Chinese schepen.
  • Carglass brengt het verhaal over hoe zij zijn getransformeerd van een autonome organisatie naar een wendbare organisatie en hoe hun organisatie in staat is gebleken door middel van changemanagement zelfs de meeste veranderingschuwe belanghebbenden aan boord te krijgen.
  • PwC presenteert een use-case over ‘continuous auditing & control’ met een DTO, waarbij het gaat over hoe technologie organisaties kan helpen om controle en toezicht op transacties te automatiseren gebaseerd op key controls.
  • Tazi bespreekt een use-case uit de verzekeringsbranche om te illustreren hoe Machine Learning/AI kan worden benut om organisaties te helpen om op basis van hun data betere beslissingen te nemen.
  • Microsoft spreekt over het gebruik van Mavim als een DTO ter verbetering en versnelling van van de implementaties van Microsoft Dynamics. Dit helpt eindgebruikers het risico te verminderen van onnodige overschrijding van begroting en scope.