| BRANCHES | BLOG | EVENTS |

Stel: je wilt je besluitvorming verbeteren, digitale transformatie sturen, de UX optimaliseren, strategie en projectuitvoering op elkaar afstemmen of de impact van wijzigingen in de organisatie communiceren. Allerlei vormen van transformatie!

Een digitale tweeling (DTO), ofwel een virtuele weergave van je organisatie, helpt je dan om deze transformatie met succes te realiseren. Sterker nog: Gartner voorspelt dat organisaties, die een digitale tweeling van hun organisatie gebruiken, het gemiddelde faalpercentage van een transformatie van 70% kunnen ombuigen naar een 70% slagingspercentage.

DTO Event: Succesvol transformeren met een Digitale Tweeling

Hoe je het DTO-concept ook binnen jouw organisatie kunt toepassen, hoe je met een DTO de impact van veranderingen kunt voorspellen en hoe een DTO een oplossing biedt voor de verschillende uitdagingen waarmee je dagelijks geconfronteerd wordt, laten wij je zien tijdens ons DTO-event ‘Succesvol transformeren met een digitale tweeling?’.

De visie van Gartner rond het gebruik van een digitale tweeling voor je organisatie én de voordelen die het een organisatie kan bieden, komen hierbij uitgebreid aan bod. Aan de hand van diverse praktijkvoorbeelden uit tal van branches tonen wij je:

  • hoe een DTO het slagingspercentage van (grote) transformaties aanzienlijk vergroot
  • welke managementvraagstukken een DTO bevredigend kan beantwoorden
  • waar en hoe je het beste kunt starten met het bouwen van je eigen DTO


AANMELDPROCEDURE

Nadat we jouw aanmelding hebben ontvangen, zullen wij deze beoordelen zodat wij kunnen zorgdragen voor een juiste samenstelling van de doelgroep. Omdat we ernaar streven een kwalitatief hoogwaardige evenement te organiseren, behouden wij ons het recht voor om de toegang van registranten te weigeren, als wij vermoeden dat het doel gericht is op acquisitie in plaats van het delen van kennis.