| BRANCHES | BLOG | EVENTS |

Medicijnresten, terugdringen van energieverbruik, extreme neerslag (en droogte): de uitdagingen waar waterschappen mee te maken hebben, zijn niet gering. Het antwoord is veelal te vinden in ICT (bestanddelen), en dat maakt digitale transformatie niet minder ingewikkeld. Daarnaast speelt het verandervermogen van de organisatie een belangrijke rol.

Zorgen dat veranderingen worden geadopteerd binnen de organisatie betekent dat de organisatie open moet staan voor vernieuwing en er een passende innovatiecultuur onder medewerkers heerst.

Dat lijkt simpel, maar waar moet je beginnen? Hoe ontwikkel je een innovatiecultuur? En wat kun je doen om het interne draagvlak van alle innovatieprojecten te vergroten?

Kennisdelingsdag Waterschappen | 17 september

Tijdens de Kennisdelingsdag voor Waterschappen die op dinsdag 17 september plaatsvindt bij Waterschap Vallei en Veluwe krijg je antwoord op deze vragen en hoor je hoe het Mavim platform hierbij kan helpen. Reserveer deze datum alvast in je agenda door je aan te melden voor dit leerzame en praktijkgerichte evenement.

De concrete invulling van het programma maken we zo snel mogelijk bekend. Wel kunnen we je alvast melden dat meerdere waterschappen inspirerende bijdragen zullen leveren in de vorm van een presentatie en er een sessie over adoptie en draagvlak creatie zal plaatsvinden.

Meld u aan

Voeg toe aan uw agenda

Kennisdelingsdag Waterschappen
di 17 september 2019

Tijd

Start: 12:00 uur
Einde: 17:00 uur

Locatie

Vallei & Veluwe | Apeldoorn

Voor wie

Geïnteresseerden werkzaam bij een Waterschap

Kosten

Geen

Share

Twitter Facebook Google+ LinkedIn