| BRANCHES | BLOG | EVENTS |

Benieuwd hoe andere organisaties Mavim inzetten om meer te bereiken? En wil je graag zien op welke manier zij de nieuwste functionaliteiten hiervoor gebruiken?

Kom dan naar Mavim Insights!


Een evenement waarbij wij je niet alleen laten zien welke nieuwe functionaliteiten wij het afgelopen jaar voor jou hebben ontwikkeld, maar waarbij jij vooral inzicht krijgt in de manier waarop anderen Mavim toepassen. Zo vertellen bijvoorbeeld DEEN Supermarkten en Royal IHC wat zij bereiken door het beste uit Mavim halen. Organisaties uit diverse branches komen aan bod.

Bovendien heb je de mogelijkheid om tijdens onze lunch & learn sessie aan te schuiven bij een van onze referenten. Je kunt jouw vraagstukken met de betreffende Mavim gebruiker bespreken, met hem/haar ‘sparren’ over toepassingen of simpelweg ervaringen delen met tafelgenoten. Zo zullen o.a. Stadswerk072, Technische Unie en CCV deze middag een sessie hosten.

Kortom, bij Mavim Insights zorgen wij voor een kijkje in de keuken van andere organisaties en sluit jij de lunch af met kersverse inzichten en gloednieuwe ideeën!

Mavim Insights

do 16 mei 2019

09:30 uur - 13:00 uur (incl. lunch)

Inn Style | Maarssen

Iedereen die gebruik maakt van de Mavim software

Meld je aan