| BRANCHES | BLOG | EVENTS |

Met het oog op de toekomst wil je als organisatie continu kunnen verbeteren. Immers, continue verbetering leidt tot betere dienstverlening, tevreden cliënten, sterkere focus en de mogelijkheid om verder te innoveren. In de praktijk blijkt dit echter niet zo eenvoudig. Zo worden vaak talloze verbeterinitiatieven gestart, maar ontbreekt het aan onderlinge afstemming van projecten en activiteiten.

Tijdens de Praktijksessie Continu Verbeteren op donderdag 23 november a.s. zijn we te gast bij 4PET in Raamsdonksveer. De 4PET Groep biedt producten aan, geproduceerd volgens de drie meest voorkomende conversieprocessen: recycling, extrusie en thermovormen. In dat kader heeft 4PET te maken met veelvuldige regulering en wetgeving. Om alle gestelde eisen en compliance aspecten in te kunnen bedden in de organisatie, maken zij gebruik van de Mavim software.

Continu Verbeteren bij 4PET
Fred Koning heeft als QA Manager reeds jarenlange ervaring op het gebied van kwaliteitszorg, procesoptimalisatie en verbetermanagement. Tijdens deze sessie toont Fred u aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden hoe het Mavim platform zijn organisatie heeft geholpen een gedegen kwaliteitssysteem, met als basis de ISO 9000/14000 High Level Structure, in te richten. Met als resultaat efficiëntieverbetering van de medewerkers, een verhoging van de productiviteit, meer inzichtelijkheid ten behoeve van audits en concrete kostenbesparingen.

Mavim als continu verbeterplatform
Daarnaast zal Michel Eckersley van Mavim specifieker ingaan op hoe u continue kwaliteitsverbetering mogelijk maakt met het Mavim managementplatform. Een platform dat een consistent hoog kwaliteitsniveau in alle processen en de daaruit voortvloeiende output van de organisatie helpt te verzekeren. En dat door een eenduidige en systematische borging en communicatie de basis vormt voor continue verbeteringen van de bedrijfsprocessen en het kwaliteitsniveau.

De Praktijksessie zal worden afgesloten met een korte rondleiding. U kunt kiezen uit een ochtend- of middagsessie. Voor beide sessies geldt dat er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is.

Voor wie
Deze praktijksessie is met name interessant voor iedereen die zich bezighoudt met kwaliteitsmanagement, -certificeringen en verbetertrajecten.

Praktijksessie Continu Verbeteren
do 23 november 2017 | ochtend


Programma

09:00 - 09:30 uur Inloop
09:30 - 11:15 uur Presentaties
11:15 - 12:00 uur Wrap up & rondleiding

Locatie

Folietechniek B.V. | Meerval 1, 4941 SK Raamsdonksveer

Kosten

Geen

Meld u aan

Voeg toe aan uw agenda
 

Praktijksessie Continu Verbeteren
do 23 november 2017 | middag


Programma

13:00 - 13:30 uur Inloop
13:30 - 15:15 uur Presentaties
15:15 - 16:00 uur Wrap up & Rondleiding

Locatie

Folietechniek B.V. | Meerval 1, 4941 SK Raamsdonksveer

Kosten

Geen

Meld u aan

Voeg toe aan uw agenda

Share

Twitter Facebook Google+ LinkedIn