| BRANCHES | BLOG | EVENTS |

“Organizations who rely on a DTO for digital business transformation
will turn the 70% failure rate of transformation initiatives into a 70% success rate”

- GartnerTransformaties zijn aan de orde van de dag, maar blijken in de praktijk vaak niet het beoogde succes op te leveren. Zo mislukt 70% van alle transformatie initiatieven.

De oorzaak daarvan is doorgaans achteraf eenvoudig aan te geven. In plaats van achteraf helpt een digitale tweeling van je organisatie (DTO) je om vóóraf je aanpak te bepalen én gedurende het transformatietraject zaken tijdig bij te stellen.

Gartner stelt zelfs dat organisaties die vertrouwen op een DTO, - ofwel een virtuele weergave van je organisatie -, een gemiddeld faalpercentage van hun transformatie van 70% kunnen ombuigen naar een 70% slagingspercentage.

 

Roundtable Dinner DTO | 20 juni – Rosarium Amstelpark

Bent u benieuwd naar wat een digitale tweeling voor uw organisatie kan betekenen? Kom dan naar de Roundtable DTO die wij op donderdag 20 juni a.s. organiseren. Gedurende een drie-gangen-diner brengen wij u nieuwe inzichten omtrent het ‘wat’, het ‘hoe’ en het ‘waarom’ van een DTO. Met bijdragen van onder andere DEEN Supermarkten en Mavim die bij u aan tafel aanschuiven om u bekend te maken met de theorie achter en de praktijk rond een digitale tweeling.


Voor wie?

Dit evenement is bestemd voor CxO's werkzaam in handel, industrie, transport en logistiek.

Roundtable Dinner DTO

do 20 juni 2019

17:00 uur - 21:00 uur

Rosarium | Amsterdam

CxO werkzaam in Handel, Industrie, Transport

Meld je aan