| BRANCHES | BLOG | EVENTS |

Elke organisatie in de publieke sector wordt geconfronteerd met de uitdaging om het gebruik van overheidsmiddelen op een transparantie manier te rechtvaardigen. Externe instanties zijn voortdurend op zoek naar het bewijs dat publieke organisaties aantoonbaar ‘in control’ zijn. Maar de verklaring ‘in control’ is een statisch gegeven. Het is slechts een momentopname van een organisatie op een gegeven moment in de tijd. Echt ‘in control’ zijn vereist een nieuwe manier van werken en communiceren die rekening houdt met de veranderende aard van de organisatie.

Kennissessie & co-creatie voor GRC-experts in de publieke sector
BDO & Mavim hebben hun krachten gebundeld om organisaties in de publieke sector te helpen om – niet slechts eenmalig maar continu - aantoonbaar in control te zijn. Tijdens dit evenement verneem je meer over de toekomst van GRC in de publieke sector van markt-autoriteiten en andere organisaties zoals die van jou. Het evenement zal de release tonen van een nieuwe oplossing die in de markt van woningcorporaties zijn succes al bewezen heeft, gevolgd door break-out sessies waar we graag van jou meer vernemen over de uitdagingen waar je voor staat en de oplossingen die jouw organisatie voor ogen heeft voor de toekomst.

Programma
13:00 – 13:30 uur   Inloop
13.30 – 13:50 uur   Welkom & Introductie
13:50 – 14:20 uur   Strategie & visie en de toekomst van 'control'
14:20 – 14:35 uur   GRC Module; kick off
14:35 – 14:50 uur   Pauze
14:50 – 15:30 uur   GRC Module; best practices
15:45 – 16:45 uur   Break out sessies
16:45 – 17:00 uur   Wrap Up
17:00 – 18:00 uur   Borrel

Voor wie
Ben jij op zoek naar een simpelere manier om continu met controllers en andere mensen binnen jouw organisatie te communiceren? Dan is deze bijeenkomst relevant voor jou.

Jouw gegevens zullen worden gedeeld met BDO, de co-sponsor van dit evenement, met als doel om een optimale evenement ervaring en opvolging te garanderen.

Share

Twitter Facebook Google+ LinkedIn