| BRANCHES | BLOG | EVENTS |

In samenwerking met Mavim heeft onze partner Forque een Implementation Accelerator ontwikkeld voor de implementatie, inrichting en optimalisatie van AFAS Software. Deze versneller biedt organisaties die de AFAS Software gaan implementeren of optimaliseren het ideale hulpmiddel om een nauwkeurige blauwdruk van de organisatie te genereren.

Tijdens het webinar ‘Succesvolle implementatie en optimalisatie van AFAS’ komt de best practice aanpak, die de AFAS Implementation Accelerator biedt, uitgebreid aan bod. Daarnaast wordt de wijze, waarop processen in kaart worden gebracht en gekoppeld aan alle relevante factoren zoals functies, autorisaties, systemen en risico’s, uitvoerig belicht. Tevens wordt u tijdens deze unieke, online sessie geïnformeerd over praktisch toepasbare tips & tricks, gebaseerd op praktijkervaringen en door Forque uitgevoerde implementaties van de AFAS Software.

Hiermee beschikt u over alle handvatten om u te helpen het maximale rendement uit het AFAS implementatie- of optimalisatietraject te halen.

Meer weten?


Wilt u meer informatie over dit webinar, laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.
Vul hier uw gegevens in


Share

Twitter Facebook Google+ LinkedIn

 

Heeft u interesse in dit webinar?

Laat uw gegevens via onderstaande link achter en wij nemen contact met u op.

Vul hier uw gegevens in