| BRANCHES | BLOG | EVENTS |

Iedereen werkt agile, maar hoe krijgen we de mensen mee als veranderingen nog sneller kunnen worden doorgevoerd? In dit webinar staat de wereldstandaard Prosci® op het programma. Microsoft (en haar business partners) hanteren deze aanpak bij de implementatie van Office 365 of andere oplossingen. We laten enkele belangrijke elementen, zoals het veelgebruikte ADKAR model zien, waar iedereen direct mee aan de slag kan.

Dit webinar wordt verzorgd door Mariël Blom, Prosci Change Management Trainer bij De Processpecialisten.

Over Prosci®
Prosci®’s missie is organisaties te helpen hun verandervermogen en verandercompetenties te versterken. De naam van Prosci® is een samenvoeging van de woorden professional en sciences, die de wetenschappelijke onderbouwde en resultaatgerichte aanpak uitdrukken. Sinds de oprichting in 1994 heeft Prosci® zich ontwikkeld tot wereldleider op het terrein van change management.

Wat doet Prosci®?
Prosci® doet elke 2 jaar onderzoek naar de succes- en faalfactoren van change management bij meer dan 3400 organisaties wereldwijd. Op basis van dit onderzoek is een methodiek voor change management ontwikkeld die de kans op het succesvol doorvoeren van veranderingen significant vergroot. Meer dan 75% van de Fortune 100 bedrijven gebruiken de tools en methodiek, waarmee een wereldwijde de facto standaard is ontstaan voor het managen van the people side of change.


Share

Twitter Facebook Google+ LinkedIn

 

Kun je het webinar niet volgen op de aangegeven datum?

Klik dan op onderstaande button om je te registreren. Wij sturen je de opname na afloop van het webinar per e-mail toe.

Registreer hier