| BRANCHES | BLOG | EVENTS |

Sinds 25 mei zijn alle organisaties in de Europese Unie verplicht om te voldoen aan de artikelen en gronden uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). In de aanloop hiernaartoe hebben verschillende organisatie een uitdagende reis afgelegd richting AVG-compliance. Datalekprocedures werden opgesteld, privacy policies geïmplementeerd en awareness-campagnes uitgevoerd. Na 25 mei is de aandacht voor de AVG zienderogen afgenomen. Organisaties zien nog wel het belang, maar lijken zich er minder mee bezig te houden.

De AVG is nu echter belangrijker dan ooit tevoren. Organisaties hebben veel tijd en aandacht gestoken in het compliant raken aan de wetgeving. Nu is het zaak om continu compliant te blijven aan de AVG. Maar hoe pak je dat aan?

Webinar Continuous Compliance met het AVG-framework

Tijdens het Webinar Continuous Compliance met het AVG-framework vertellen we waarom juist nu de AVG zo belangrijk is. Mavim interviewt privacy-specialist Matthias van der Kraats van Audittrail over de huidige status van de AVG. Wat speelt er op dit moment en wat is belangrijk voor de toekomst? Ook kijken we naar het AVG-framework.

Dennis van Starrenburg, Mavim-specialist bij Audittrail, vertelt waarom het borgen van de AVG zo belangrijk is en hoe organisaties dit zo effectief mogelijk kunnen inrichten. Via een live-demo van het AVG-framework ontdek je de eenvoud van dit raamwerk waarmee je inzicht krijgt en overzicht houdt over de AVG.


Webinar Continuous Compliance met het AVG-framework

di 29 januari 2019

10:00 uur - 10:30 uur

Online

Alle geïnteresseerden

Meld je aan

Share

Twitter Facebook Google+ LinkedIn

 

Kun je het webinar niet volgen op de aangegeven datum?

Klik dan op onderstaande button om je te registreren. Wij sturen je de opname na afloop van het webinar per e-mail toe.

Registreer hier