| BRANCHES | BLOG | EVENTS |

Zodra je denkt aan het beveiligen van informatie, dan denk je al snel aan IT security. Terecht: je wilt dat jouw informatie veilig is. Maar gaat de manier waarop jouw organisatie informatie verwerkt, beheert en opslaat niet over meer dan alleen de veiligheid van IT? Het gaat eigenlijk over je hele organisatie: zowel de betrokkenheid van de medewerkers, als de wijze waarop er wordt gewerkt (de processen) zijn hier van grote invloed op. Natuurlijk zijn systemen (de IT infrastructuur) belangrijk, maar als onderdeel van het geheel.

Het is goed en belangrijk om op juiste wijze met informatie om te gaan: voor jou en mij als individu, en voor de gehele maatschappij. En dus ook voor jou als organisatie, de toezichthouders en alle andere stakeholders. Dit inregelen is stap één. Het implementeren, borgen, monitoren en (bij)sturen zijn de vervolgstappen.

De overkoepelende term is compliance: aantoonbaar voldoen aan wet- en regelgeving en normenkaders, maar ook je eigen informatiebeleid. In dit webinar gaan we dieper in op de manier waarop je compliant kunt zijn, en gebruik kunt maken van alle relevante informatie.

Dit webinar wordt verzorgd door 5.25 (Audittrail, Motion10 en Mavim).
Lees hier meer over deze unieke samenwerking en hun aanpak.


Webinar Continuous Compliance met 5.25

do 14 februari 2019

10:00 uur - 10:30 uur

Online

Alle geïnteresseerden

Meld je aan

Share

Twitter Facebook Google+ LinkedIn