| BRANCHES | BLOG | EVENTS |

Zodra je denkt aan het beveiligen van informatie, dan denk je al snel aan IT security. Terecht: je wilt dat jouw informatie veilig is. Maar gaat de manier waarop jouw organisatie informatie verwerkt, beheert en opslaat niet over meer dan alleen de veiligheid van IT? Het gaat eigenlijk over je hele organisatie: zowel de betrokkenheid van de medewerkers, als de wijze waarop er wordt gewerkt (de processen) zijn hier van grote invloed op. Natuurlijk zijn systemen (de IT infrastructuur) belangrijk, maar slechts onderdeel van het grotere geheel.

Het is goed en belangrijk om op juiste wijze met informatie om te gaan: voor jou en mij als individu en voor de gehele maatschappij. En dus ook voor jou als organisatie, de toezichthouders en alle andere stakeholders. Dit inregelen is stap één. Het implementeren, borgen, monitoren en (bij)sturen zijn de vervolgstappen.

De daarop volgende stap is compliance. Je wilt immers (blijvend) aantoonbaar voldoen aan wet- en regelgeving en normenkaders, maar ook aan je eigen informatiebeleid. In dit webinar gaan we dieper in op de manier waarop je compliant kunt worden én blijven en hoe je daarbij gebruik kunt maken van alle (bestaande) relevante informatie.

Dit webinar wordt verzorgd door 5.25 (Audittrail, Motion10 en Mavim).
Lees hier meer over deze unieke samenwerking en hun aanpak.


Share

Twitter Facebook Google+ LinkedIn