| BRANCHES | BLOG | EVENTS |

Dat uw organisatie zich in al haar geledingen in de gewenste richting dient te ontwikkelen, is evident. Maar hoe krijgt u beter inzicht in de manier waarop de organisatie op dit moment functioneert? Wat is precies de gewenste richting en de gewenste bestemming? En hoe verhouden de bedrijfsprocessen, data, applicaties en technologieën zich daarbij tot elkaar?

Webinar Enterprise Architectuur en IT Portfolio Management

In dit webinar laten wij u zien hoe Enterprise Architectuur wordt ondersteund en is vormgegeven in de Mavim software. Daarbij wordt niet alleen de werking van ArchiMate® gedemonstreerd, maar tonen wij tevens hoe Enterprise Architectuur in één omgeving volledig geïntegreerd kan worden met alle andere Mavim solutions.

Daarnaast ziet u hoe Enterprise Architectuur heel toegankelijk kan worden gemaakt en eenvoudig kan worden gecommuniceerd richting stakeholders buiten dit specifieke domein en hoe u architectuur verbindt aan (veranderende) doelstellingen van de organisatie. Ook wordt de opzet en werking van IT Portfolio Management in Mavim getoond, waarbij handige functies als de import van CMDB’s, (data)velden, rapporten en dashboards een hoofdrol spelen.

Tot slot krijgt u de Mavim-portal te zien, waarbij niet alleen alle informatie op een toegankelijke wijze wordt ontsloten, maar waarbij interactie, taken en persoonlijke dashboards helpen bij het daadwerkelijk sturen van een organisatie.

Share

Twitter Facebook Google+ LinkedIn

 

Wilt u de opname van het webinar toegestuurd krijgen?

Klik op onderstaande button om u te registeren. Wij sturen u de opname per e-mail toe.

Registreer hier