| BRANCHES | BLOG | EVENTS |

Dat jouw organisatie zich in al haar geledingen in de gewenste richting dient te ontwikkelen, is evident. Maar hoe krijg je beter inzicht in de manier waarop de organisatie op dit moment functioneert? Wat is precies de gewenste richting en de gewenste bestemming? En hoe verhouden de bedrijfsprocessen, data, applicaties en technologieën zich daarbij tot elkaar?

Webinar Enterprise Architectuur en IT Portfolio Management

In dit webinar laten wij je zien hoe Enterprise Architectuur wordt ondersteund en is vormgegeven in de Mavim software. Daarbij wordt niet alleen de werking van ArchiMate® gedemonstreerd, maar tonen wij tevens hoe Enterprise Architectuur in één omgeving volledig geïntegreerd kan worden met alle andere Mavim solutions.

Daarnaast zie je hoe Enterprise Architectuur heel toegankelijk kan worden gemaakt en eenvoudig kan worden gecommuniceerd richting stakeholders buiten dit specifieke domein en hoe je architectuur verbindt aan (veranderende) doelstellingen van de organisatie. Ook wordt de opzet en werking van IT Portfolio Management in Mavim getoond, waarbij handige functies als de import van CMDB’s, (data)velden, rapporten en dashboards een hoofdrol spelen.

Tot slot krijg je de Mavim Portal te zien, waarbij niet alleen alle informatie op een toegankelijke wijze wordt ontsloten, maar waarbij interactie, taken en persoonlijke dashboards helpen bij het daadwerkelijk sturen van een organisatie.

Webinar Enterprise Architectuur en ITPM

di 11 juni 2019

10:00 uur - 10:30 uur

Online

Alle geïnteresseerden

Meld je aan

Share

Twitter Facebook Google+ LinkedIn

 

Kun je het webinar niet volgen op de aangegeven datum?

Klik dan op onderstaande button om je te registreren. Wij sturen je de opname na afloop van het webinar per e-mail toe.

Registreer hier