| BRANCHES | BLOG | EVENTS |

Door technologische ontwikkelingen en steeds verdergaande digitalisering zijn organisaties in toenemende mate afhankelijk van informatievoorziening. Het belang van de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van informatie behoeft dan ook geen betoog.

Inmiddels bent u via diverse media en organisaties uitgebreid geïnformeerd over de risico’s die op u afkomen wanneer het gaat om hacking, datalekken en verlies van persoonsgegevens. Maar hoe projecteert u deze risico’s nu op uw eigen organisatie? Deze online sessie geeft u handvatten hoe u risico’s in kaart kunt brengen en welke vervolgstappen u kunt nemen. Van risico analyse tot awareness.

Dit webinar wordt verzorgd door Jorrit van de Walle, oprichter en eigenaar van audit- en adviesbureau Audittrail. Jorrit heeft zich gespecialiseerd in het herkennen, erkennen, inrichten en herinrichten van bedrijfsprocessen, op het snijvlak van Business en IT. Hij is gecertificeerd ISO9001:2008 lead-auditor en lead-auditor informatiebeveiliging (ISO27002). Daarnaast is hij betrokken bij het inrichten van een leergang Securitymanagement bij een Hogeschool.

TIP! Bent u tevens geïnteresseerd in het duurzaam borgen van informatiebeveiliging in een ISMS framework? Volg dan aansluitend om 11:00 uur het 'Webinar Informatiebeveiliging; aantoonbaar in control!'

Share

Twitter Facebook Google+ LinkedIn