| BRANCHES | BLOG | EVENTS |

Vandaag de dag beschikken zorginstellingen over onnoemelijk veel informatie. Deze informatie ligt vaak versnipperd in tal van documenten, spreadsheets, schema’s en andere bestanden op evenzoveel verschillende locaties, drives en netwerkschijven. Natuurlijk is het raadzaam om deze documenten zorgvuldig te beheren, maar goed georganiseerd kwaliteitsmanagement gaat verder dan dat. De crux zit namelijk niet uitsluitend in het beheer door middel van bijvoorbeeld een kwaliteitshandboek, maar ligt vooral in de relatie tussen de verschillende elementen van informatie.

Door deze elementen met elkaar te verbinden wordt informatie pas echt waardevol en ontstaat er inzicht, overzicht en samenhang. Bovendien kan naadloos de link worden gelegd naar actuele zorgthema’s als risicomanagement en informatiebeveiliging. Hiermee overschrijdt u de geijkte grenzen van kwaliteitsmanagement en voegt u pas echt waarde toe aan uw organisatie. Want eerlijk gezegd: verantwoord kwaliteitsmanagement is toch veel meer dan het inrichten van een documentmanagementsysteem?

Kwaliteitsmanagement naar een 'next level'
Het webinar 'Kwaliteitsmanagement ≠ documentmanagement' is een unieke, online sessie vol met tips & tricks en handvatten om u te helpen kwaliteitsmanagement naar een 'next level' te kunnen brengen. U wordt geïnformeerd over de wijze waarop informatie op eenvoudige wijze onderling kan worden gerelateerd en welke ondersteunende rol tooling daarin kan bieden.

Meld u aan

Voeg toe aan uw agenda

Webinar Kwaliteitsmanagement
do 23 november 2017

Tijd

Start: 13:00 uur
Einde: 13:45 uur

Locatie

Online

Voor wie

Alle geïnteresseerden

Kosten

Geen

Share

Twitter Facebook Google+ LinkedIn