| BRANCHES | BLOG | EVENTS |

De implementatie van een ISMS is een complex proces. Ter ondersteuning van de Nederlandse organisaties bieden wij een helpende hand bij de implementatie van het ISMS. Om informatiebeveiliging snel en overzichtelijk te implementeren binnen uw organisatie, heeft Mavim in samenwerking met Audittrail de Quickstart ISMS-implementatie in het leven geroepen. Met de Quickstart ISMS-implementatie helpen wij uw organisatie vliegensvlug op weg naar een volledige ISMS-implementatie. De Quickstart ISMS-implementatie is toepasbaar op organisaties van elke grootte. Door de geavanceerde publicatiemogelijkheden wordt informatiebeveiliging van iedereen en voor iedereen.

Dit webinar richt zich op functionarissen werkzaam binnen gemeenten en woningcorporaties en wordt verzorgd door Yoran Duindam. Yoran is een ISMS-specialist, werkzaam als procesbeheerder bij audit- en adviesbureau Audittrail.

TIP!
Bent u werkzaam binnen een gemeente en geïnteresseerd in het duurzaam borgen van informatiebeveiliging in een ISMS framework? Dan kunt u zich het beste aanmelden voor het webinar BIG implementatie!

Bent u werkzaam binnen een woningcorporatie? Volg dan het webinar BIC implementatie.


> Meer weten over de Baseline Informatiebeveiliging Gemeenten (BIG)?

> Meer weten over de Baseline Informatiebeveiliging Corporaties (BIC)?

Share

Twitter Facebook Google+ LinkedIn