| BRANCHES | BLOG | EVENTS |

Staat u aan de vooravond van een ingrijpend verandertraject? Heeft uw organisatie plannen om te transformeren naar een toekomstbestendig en levensvatbaar bedrijf? En wilt u weten hoe u de nieuwe strategie het beste tot uitvoering kunt brengen en hoe een juiste prioritering van projecten u daarbij kan helpen? Volg dan de praktijkcase van PH&C tijdens het webinar ‘Strategisch Portfolio Management: Controle over je transformatie’.

Webinar Strategisch Portfolio Management

Een succesvolle transformatie van strategie tot uitvoering | Praktijkcase PH&C

Met het oog op de toekomst en de ontwrichtende werking die de huidige digitale economie met zich meebrengt, besloot René van der Reijden van Pensioenfonds Horeca & Catering (PH&C) een uitgebreid ‘continuous improvement’ plan te implementeren om zo de levensvatbaarheid en toekomstbestendigheid van de organisatie te garanderen.

Strategisch Portfolio Management met Mavim
Het gebruik van Mavim voor Strategisch Portfolio Management stelde René in staat om alle informatie zoals de bedrijfsstrategie, het project portfolio, de enterprise architectuur, het IT-portfolio en de IT-infrastructuur, de klantreis en toeleveringsketen, de bedrijfsprocessen, risico’s en beheersmaatregelen, alsmede de functies en rollen, te documenteren en te verbinden.

Tijdens dit webinar neemt Jean-Jacques Vossen, CEO van Mavim, in een diepgaand gesprek met René van der Reijden van PH&C u mee in de wereld van Strategisch Portfolio Management. In dit gesprek zal er uitvoerig worden ingezoomd op onderwerpen als:

  • Hoe belangrijk inzicht, overzicht en samenhang is;
  • Welke rol informatiemanagement speelt in dergelijke trajecten;
  • Hoe u samenhang creëert door alle relevante elementen met elkaar te verbinden;
  • Hoe u controle over uw change portfolio krijgt en behoudt;
  • Welke stappen u kunnen helpen een adaptieve organisatie te creëren;
  • Hoe Mavim – een change management platform gebaseerd op Microsoft technologie – en Microsoft u hierbij kunnen helpen.


Over PH&C
Pensioenfonds Horeca & Catering is het bedrijfspensioenfonds voor de Nederlandse sector van hotels, restaurants, bars, afhaalrestaurants en catering. Het fonds heeft meer dan 1,1 miljoen deelnemers op de huidige of voormalige loonlijst van ongeveer 36.800 werkgevers. Dit maakt Pensioenfonds Horeca & Catering een van de tien grootste pensioenfondsen in Nederland op beide punten. Het totaal beheerd vermogen bedraagt bijna € 8 miljard.

Over René van der Reijden
In toenemende mate is de praktijk van Enterprise Architectuur erop gericht om te sturen op resultaat en organisaties te helpen hun strategische doelen te bereiken. Als Business Architect houdt René van der Reijden zich bezig met het ontwerpen en implementeren van (wijzigingen in) de business strategie. Hij werkt dan ook graag op het snijvlak van business en IT en heeft reeds vele jaren ervaring als adviseur en architect.

Share

Twitter Facebook Google+ LinkedIn

 

Wilt u de opname van het webinar toegestuurd krijgen?

Klik op onderstaande button om u te registeren. Wij sturen u de opname per e-mail toe.

Registreer hier