6 managementthema’s, 1 platform

In één platform ondersteunt Mavim het beheer en de integratie van zes primaire business en IT management thema’s voor een succesvolle transformatie. De propositie van Mavim is uniek omdat het organisaties in staat stelt de vertrouwde Microsoft-technologieën te blijven gebruiken (denk aan: Visio, Office 365, SharePoint, SQL).

Daarmee biedt het een eenvoudige omgeving voor de planning en uitvoering van strategische verandering. Daarnaast is de software Mavim oneindig toepasbaar. Bepaal waar u wilt beginnen en breid de toepassing uit of pas deze aan de veranderende behoeften van uw organisatie.
Lees de Mavim Brochure
 

Wat Mavim onderscheidt

Gebruiksvriendelijkheid. Bewezen technologie.

Hergebruik bestaande Office documentatie

Maak gebruik van bestaande informatie en kennis. Importeer eenvoudig Word-documenten en Visio-tekeningen door middel van de SQL en XML import functionaliteit.

Modelleer processen met behulp van Visio

Mavim en Visio zijn naadloos geïntegreerd. Alle mogelijkheden die Visio biedt, heeft u tot uw beschikking. Additioneel beschikt u over de automatische lay-out functionaliteit en hoeft u wijzigingen slechts op één plek door te voeren.

Communiceer via Intranet of SharePoint/Office365

Mavim en SharePoint | Office 365 bieden één portal voor het ontsluiten van alle informatie en informatiemanagementvraagstukken en voor het borgen en delen van kennis. Door de koppeling met SharePoint en Office 365 is bedrijfsinformatie samenhangend te structureren en publiceren.

Wat Mavim uniek maakt

Innovatieve functionaliteit. Slim naar inzicht en samenwerking.

Versiebeheer: van IST naar SOLL

Maak een momentopname van een onderwerp en kijk, desgewenst, terug. Per onderwerp of detailproces kan tot op detailniveau worden bepaald welke onderdelen worden opgenomen in de versie en publicatie.

Connect: alle relevante bedrijfsinformatie

Losstaande informatie krijgt meer betekenis wanneer relaties zijn gelegd en de onderlinge samenhang in één oogopslag duidelijk is. Verbind normen en wet- en regelgeving aan de bestaande processen en verkrijg inzicht in hoeverre u voldoet aan de norm of wet.

Share: feedback & communicatie

De notitiefunctie geeft medewerkers de kans om inhoudelijk te reageren, feedback te leveren, en verbeteringen aan te dragen op de gepubliceerde informatie. De integratie met Yammer vergemakkelijkt de samenwerking tussen betrokkenen en vergroot het draagvlak binnen de organisatie.

Mavim is van toegevoegde waarde

Ongeacht het thema of uw vertrekpunt. Of uw device.

 
Creëer de optimale omgeving om ERP-processen en – eisen vast te leggen, te delen en te valideren en daarmee een bedrijfsblauwdruk voor ERP implementaties te genereren. Lees meer...
Breng het applicatielandschap op consistente wijze in kaart. Verbind applicaties aan mensen en processen. Sla de brug tussen business en IT en bepaal exact de impact van wijzigingen. Lees meer...
Gebruik de flexibele interfaces voor domeinanalyse en besluitvorming door middel van de krachtige rapportagefunctionaliteit en ArchiMate®. Lees meer...
Breng risico's in kaart, koppel wetgeving aan processen en leg de AO/IC vast. Rapporteer de informatie middels heldere matrices, schema's en rapporten. Lees meer...
Beschrijf, visualiseer, rapporteer, veranker, verbeter en communiceer alle procesinformatie uit verschillende disciplines, van blauwdruk tot werkinstructie, op efficiënte en effectieve wijze. Lees meer...
Kies de projecten die bijdragen aan de bedrijfsstrategie en stem deze af met de voorwaarden, vereisten en principes gericht op de gewenste verandering. Lees meer...


imgdesktop

Hoe de software is opgebouwd

Vier stappen naar succes

Praktijkcases

Een aantal sprekende voorbeelden uit de praktijk

Leg de verbinding tussen mensen, processen en systemen

Mensen

Deel alle vastgelegde en relevante procesinformatie met medewerkers. Laat medewerkers feedback geven op gepubliceerde informatie en betrek hen bij het proces van continue verbetering.

Processen

Beschrijf, visualiseer, rapporteer, veranker, verbeter en communiceer alle procesinformatie uit verschillende disciplines, van blauwdruk tot werkinstructie, op efficiënte en effectieve wijze.

Systemen

Breng het applicatielandschap op consistente wijze in kaart. Verbind applicaties aan mensen en processen. Sla de brug tussen business en IT en bepaal exact de impact van wijzigingen.

Ruim 1.000 organisaties wereldwijd gingen u voor

Iedere dag werken meer dan 1 miljoen eindgebruikers met Mavim

Vraag online demo aanOf neem contact met ons op