| BLOG | EVENTS |
Organisaties onderscheiden zich in hun producten en diensten aanbod maar de achterliggende werkwijzen en organisatiestructuren vertonen overeenkomsten. Vanuit deze gedachte heeft Mavim met een aantal van onze Certified Partners procesmodellen ontwikkeld, gebaseerd op best practices uit de markt. Deze procesmodellen geven versnelling in uw proces verbeterprojecten omdat u niet opnieuw het wiel hoeft uit te vinden. De procesmodellen zijn voor zeker 80% gereed voor gebruik en worden aangapst aan uw organisatie mbt termen en begrippen, betrokken rollen en functies, organisatiespecifieke risico’s en bijvoorbeeld achterliggende documentatie.

Voordelen:

  • Snel aan de slag; Procesmodellen zijn specifiek
  • Bewezen succesvol; Procesmodellen zijn ontwikkeld met klanten en autoriteiten in de markt en worden geadopteerd door vele organisaties
  • Verminderd risico; U heeft een bench mark waarmee u voorkomt zaken over het hoofd te zien


 
 

Beschikbare modellen

Gebaseerd op best practices uit de markt

 

INK Managementmodel

De inzet van Mavim voor de inrichting van het INK-managementmodel vereenvoudigt het managen van bedrijfs- en verbeterprocessen. Het eenduidig vastleggen van processen maakt het mogelijk het bedrijfsproces van alle kanten te bekijken en te verbeteren.


Lees verder

Onderwijs Procesmodel

Het Onderwijs Procesmodel in Mavim verschaft helder inzicht in de procesgang, helpt de efficiëntie te verbeteren en maakt onderwijsinstellingen slagvaardiger.


Lees verder

HR Procesmanager

Met de best practice sjablonen waarin alle HR-processen zijn uitgewerkt tot op werkinstructieniveau kan je in korte tijd de sjablonen te ‘finetunen’ op jouw situatie.


Lees verder
 

Procesmodel Woningcorporaties

Het Procesreferentiemodel vormt een sterke basis voor de inrichting van een ERP-systeem, workflowmanagement, het delen van proceskennis, het vastleggen van werk-instructies en verantwoordelijkheden of het vinden van de juiste (ICT-)hulpmiddelen in het corporatieproces.


Lees verder

Procesmodellen Gemeenten

Het referentiemodel is een blauwdruk van een standaard veel gebruikt proces, waarin alle voorgeschreven eisen verwerkt zijn. Referentiemodellen kunnen standaard worden geïmplementeerd en zijn eenvoudig aan te passen aan de organisatie.


Lees verder