| BRANCHES | BLOG | EVENTS |
Organisaties onderscheiden zich in hun producten en diensten aanbod maar de achterliggende werkwijzen en organisatiestructuren vertonen overeenkomsten. Vanuit deze gedachte heeft Mavim met een aantal van onze Certified Partners procesmodellen ontwikkeld, gebaseerd op best practices uit de markt. Deze procesmodellen geven versnelling in uw proces verbeterprojecten omdat u niet opnieuw het wiel hoeft uit te vinden. De procesmodellen zijn voor zeker 80% gereed voor gebruik en worden aangapst aan uw organisatie mbt termen en begrippen, betrokken rollen en functies, organisatiespecifieke risico’s en bijvoorbeeld achterliggende documentatie.

Voordelen:

  • Snel aan de slag; Procesmodellen zijn specifiek
  • Bewezen succesvol; Procesmodellen zijn ontwikkeld met klanten en autoriteiten in de markt en worden geadopteerd door vele organisaties
  • Verminderd risico; U heeft een bench mark waarmee u voorkomt zaken over het hoofd te zien


 
 

Beschikbare modellen

Gebaseerd op best practices uit de markt

 

AFAS Implementation Accelerator

Met de AFAS implementation Accelerator in Mavim wordt aan de hand van een best practice aanpak de kans op een succesvolle implementatie, inrichting of optimalisatie van de AFAS Software sterk vergroot.


Lees verder

ArchiMate®

De kracht van ArchiMate® in Mavim ligt in de mogelijkheid om verregaande samenhang te creëren. Samenhang tussen de bedrijfslaag, applicatielaag en technische laag én samenhang tussen alle componenten binnen deze drie lagen.


Lees verder

INK Managementmodel

De inzet van Mavim voor de inrichting van het INK-managementmodel vereenvoudigt het managen van bedrijfs- en verbeterprocessen. Het eenduidig vastleggen van processen maakt het mogelijk het bedrijfsproces van alle kanten te bekijken en te verbeteren.

Lees verder

Onderwijs Procesmodel

Het Onderwijs Procesmodel in Mavim verschaft helder inzicht in de procesgang, helpt de efficiëntie te verbeteren en maakt onderwijsinstellingen slagvaardiger.


Lees verder

HR Procesmanager

Met de best practice sjablonen waarin alle HR-processen zijn uitgewerkt tot op werkinstructieniveau kan je in korte tijd de sjablonen te ‘finetunen’ op jouw situatie.


Lees verder

Procesmodel Woningcorporaties

Het Procesreferentiemodel vormt een sterke basis voor workflowmanagement, het delen van proceskennis, het vastleggen van werkinstructies of het vinden van de juiste (ICT-)hulpmiddelen in het corporatieproces.

Lees verder

Procesmodellen Gemeenten

Het referentiemodel is een blauwdruk van een standaard veel gebruikt proces, waarin alle voorgeschreven eisen verwerkt zijn. Referentiemodellen kunnen standaard worden geïmplementeerd en zijn eenvoudig aan te passen aan de organisatie.


Lees verder

Participatie Proces Model

Het Participatie Proces Model helpt gemeenten, SW-bedrijven of arbeidsmarktregio's invulling te geven aan de Participatiewet met het vormgeven en modelleren van het nieuwe participatieproces. Het model brengt eenvoud in de complexiteit van de uitvoering van de Participatiewet.


Lees verder