| BRANCHES | BLOG | EVENTS |

Mavim heeft een nieuw kantoor!

Het zal je vast niet ontgaan zijn: Microsoft Nederland heeft haar kantoor grondig verbouwd. Een van de redenen hiervoor is om – letterlijk – ruimte maken voor samenwerking tussen klanten, partners en Microsoft zelf.

Mavim en BDO ontzorgen woningcorporaties met de GRC-module

Om woningcorporaties te helpen bij hun doelstelling transparantie te creëren rondom hun maatschappelijke verantwoording en inzicht te krijgen in de mate waarin zij voldoen aan wet- en regelgeving heeft BDO in nauwe samenwerking met Mavim een GRC-module ontwikkeld.

Smart City Portal

In samenwerking met 8 gemeenten en 14 partners is Mavim trots om de Smart City Portal – "Samen Slimmer Standaardiseren" te presenteren. Dit portaal visualiseert de best practices van talloze gemeentes en partners, teneinde een versneller te bieden voor het standaardiseren van processen.

Mavim finalist voor 2018 Microsoft Security & Compliance Award

Amsterdam, 8 juni 2018 — Mavim is een van de finalisten voor de 2018 Microsoft Security & Compliance Award. Onder een breed spectrum van sterke Microsoft partners heeft Mavim deze plek weten te veroveren vanwege verregaande innovatie-initiatieven en de implementatie van - op Microsoft technologie - gebaseerde klantoplossingen.

Computrain en Mavim nu partners in training

IT-opleider Computrain en softwareontwikkelaar Mavim slaan de handen ineen. Gebruikers die met Mavim-software (gaan) werken, kunnen voortaan Mavim-trainingen volgen bij Computrain. Hiermee helpen de partijen organisaties vooruit met hun digitale transformatie en verandermanagement.

Samenwerking cegeka-dsa en Mavim naar hoger plan

Sinds de vrijgave medio 2017 heeft al een flink aantal woningcorporaties het Best Practice procesmodel weten te vinden en het wordt nu nog eenvoudiger om met dit product aan de slag te gaan.