Overslaan en naar de inhoud gaan

Noordwijk, 31 maart 2017 – Mavim heeft onlangs tijdens een drukbezocht Release event officieel de nieuwste versie van haar software uitgebracht. Deze versie wordt gekenmerkt door een nieuwe platform waarop het is gebouwd en de compleet nieuwe look & feel en uitgebreide functionaliteit van de publicatieportal. Behalve het moderne uiterlijk aan de publicatiekant en het gebruik van een geavanceerd platform is de wijziging in naamgeving opvallend. Mavim heeft ervoor gekozen de productnaam aan te laten sluiten op de bedrijfsnaam en breekt daarmee - onder het motto “Break the Rules” - met de naamgeving Rules. De nieuwe versie, Mavim, werd gelanceerd met de presentatie van het nieuwe productlogo en -icon. 

Met de nieuwe versie biedt Mavim organisaties een platform om iedere vorm van transformatie van A tot Z te effectueren en continue verbeterinitiatieven op ieder vlak mogelijk te maken. Daarmee ondersteunt Mavim in één platform het beheer en de integratie van zes primaire business en IT management thema’s die een rol spelen bij iedere succesvolle transformatie. 

“In deze nieuwe tijd volgen technologische ontwikkelingen en veranderingen in de markt zich in rap tempo op en dit tempo zal in de toekomst naar verwachting alleen maar hoger worden. Als gevolg van deze ontwikkelingen zien organisaties zich genoodzaakt om mee te veranderen. Wij bieden organisaties een oplossing die hen bij iedere verandering ondersteunt. Of het nu gaat om een kleinschalig verbeterinitiatief of een omvangrijke bedrijfstransformatie, Mavim maakt iedere verandering mogelijk”, legt Wouter Jan de Baan, VP Strategy & Innovation uit. “Organisaties kunnen zelf kiezen waar ze Mavim voor in willen zetten. Dat kan zijn van een specifiek IT-thema zoals applicatie portfolio management tot een algehele business transformatie waarbij ook andere facetten komen kijken, zoals strategisch portfolio management en enterprise architectuur. Dit maakt onze software geschikt voor allerlei soorten organisaties van diverse omvang.” 
 

Compleet nieuwe webportal

In de nieuwe versie springt allereerst de compleet nieuwe look & feel van de webportal in het oog. Naast een vernieuwde user interface met een zeer gebruikersvriendelijke navigatie biedt de Mavim webportal een persoonlijk dashboard voor iedere kijker en een innovatieve functionaliteit om in de webomgeving geavanceerd te kunnen zoeken. 
 

Audit & Approval

Daarnaast kan met ingang van de nieuwe versie informatie statusafhankelijk worden gepubliceerd en bevat de software een zeer welkome feature voor ‘audit & approval’ waarmee een volwaardige goedkeuringscyclus in gang kan worden gezet.
 

Koppeling met Microsoft Power BI

Behalve de bestaande koppelingen en integraties met Microsoft-technologieën als Visio, SharePoint en Office 365 beschikt deze release over een dynamische koppeling met Microsoft Power BI. Deze koppeling zorgt ervoor dat de data uit Mavim wordt omgezet in rijke analyses en heldere visuele rapportages. Dit geeft beslissers op elk niveau inzicht in de voor hen relevante informatie en de mogelijkheid om gemakkelijker en beter te kunnen sturen op toekomstige doelstellingen.
 

Trainings- en videoportal

Om het gebruikersgemak van de software te vergroten stelt Mavim voor alle gebruikers van de nieuwe versie een compleet trainings- en videoportal ter beschikking. Dit portal bevat instructievideo’s rond het gebruik van verschillende functionaliteiten van Mavim en is zowel in het Nederlands als in het Engels beschikbaar.

Met het Engelstalige trainings- en videoportal verwacht Mavim te voorzien in de behoefte van haar internationale klanten. Door bundeling van krachten en de nauwe samenwerking met (internationale) partners is een enorme groei op de internationale markt ontstaan. 
 

Over Mavim

Voor organisaties die hun businessmodellen willen wijzigen, een nieuwe weg willen inslaan naar digitalisering of wendbaarder willen worden om beter in te kunnen spelen op veranderingen, biedt Mavim een platform dat grote bedrijfstransformaties en continue verbeterinitiatieven helpt te effectueren. 

Sinds 1990 leveren en ontwikkelen wij software waarmee organisaties in staat zijn zich snel aan te passen aan continu veranderende omstandigheden.

Onze software wordt gekenmerkt door een hoge mate innovativiteit én gebruiksvriendelijkheid. Zo is onze software eenvoudig en snel te implementeren, direct klaar voor gebruik, eenvoudig in gebruik en in te zetten voor tal van business managementvraagstukken.


Meer informatie op www.mavim.nl. Volg Mavim op LinkedIn en Twitter en YouTube

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met Wouter Jan de Baan van Mavim, bereikbaar via telefoon: 071 – 364 20 00 of email: wouterjan.debaan@mavim.com.

TAGS

Copyright © 2024 Mavim B.V.