Overslaan en naar de inhoud gaan
Uitreiking cheque

Tijdens de Mavim Product Update op donderdag 5 april heeft Mavim haar publiek niet alleen blij verrast met tal van nieuwe functionaliteiten en verbeteringen binnen het Mavim Platform, die communiceren en samenwerken nog verder bevorderen, maar had zij een speciale verrassing in petto voor jarenlange trouwe klant het Leger des Heils.

Accountmanager voor de zorg, Anous Rosie, overhandigde onder toeziend oog van dagvoorzitter Stef Heutink, een cheque ter waarde van € 1.525,- aan Mimosa Piket, Applicatiebeheerder bij het Leger des Heils.

"Achter dit bedrag zit een symboliek", vertelde Stef Heutink. De 1 staat symbool voor het goede, voor vriendschap en bestendigheid. Het is tevens het getal van de schepping, waar het Leger des Heils nauwe verwantschap mee heeft. De 5 is het getal der kennis en tevens van de 5 boeken van de Thora én het getal van het huwelijk. De 25 staat tenslotte symbool voor de 25 jaar die Mavim en het Leger des Heils al samenwerken. En dat mag best bijzonder genoemd worden.

Vandaar ook deze bijzondere donatie aan het Leger des Heils. Niet in de laatste plaats omdat Mavim charitatieve instellingen zoals het Leger des Heils een warm hart toedraagt.

TAGS

Copyright © 2024 Mavim B.V.