In een snel veranderende wereld maken wij continue transformatie mogelijk

Voor organisaties die hun businessmodellen willen wijzigen, een nieuwe weg willen inslaan naar digitalisering of wendbaarder willen worden om beter in te kunnen spelen op veranderingen, biedt Mavim een platform dat grote bedrijfstransformaties en continue verbeterinitiatieven helpt te effectueren.

Sinds 1990 leveren en ontwikkelen wij software waarmee organisaties in staat zijn zich snel aan te passen aan continu veranderende omstandigheden.

Onze software wordt gekenmerkt door een hoge mate innovativiteit én gebruiksvriendelijkheid. Zo is onze software eenvoudig en snel te implementeren, direct klaar voor gebruik, eenvoudig in gebruik en in te zetten voor tal van business managementvraagstukken.


Wij streven er continu naar (meer)waarde te creëren voor onze klanten


Klanttevredenheid staat hoog in ons vaandel

Onze software wordt ontwikkeld vanuit teamwork en passie

Door goed te luisteren en snel te handelen helpen wij onze klanten

Met toewijding en een sterke verantwoordelijkheid bedienen wij onze klanten

Openheid, eerlijkheid en respect zijn kenmerkend voor onze organisatie

Creëer waardevolle informatie

Verbind mensen, processen en technologie

Mensen

Deel alle relevante procesinformatie met medewerkers en betrek hen bij verbeterinitiatieven.

Processen

Beschrijf, visualiseer, rapporteer, veranker, verbeter en communiceer alle procesinformatie.

Technologie

Verbind applicaties aan mensen en processen en sla de brug tussen business en IT.

Hoe de software is opgebouwd

Vier stappen naar succes

We zijn trots op onze referenties

1.000 klanten

Van multinational tot MKB. Van overheid tot industrie. Van Chili tot Australië. Mavim is letterlijk overal vertegenwoordigd.

1.000.000 eindgebruikers

Dagelijks vertrouwen meer dan 1 miljoen eindgebruikers wereldwijd op de software van Mavim bij het faciliteren van hun transformatie.

Ontelbare inzetgebieden

Grootschalige business transformatie? Naar een digital business? Of wilt u LEAN gaan werken? Voor ieder type traject is Mavim in te zetten.
Naar referenties

De kracht van eenvoud

Eenvoudig gebruik

Door de Microsoft look & feel is Mavim intuïtief in gebruik. De software is ‘ready to use’ en dus snel te implementeren. Om een optimaal gebruik van de software te garanderen, bieden wij diverse trainingen op verschillende toepassingsgebieden en functionaliteiten. Onze trainingen zijn zowel klassikaal als online te volgen. Mavim biedt vele, geavanceerde functionaliteiten en praktische oplossingen mét behoud van het gebruiksgemak. Bekijk product

Eenvoudige toepassing

Mavim is generieke software die eenvoudig toe te passen is voor diverse managementthema’s. Zo kunt u eenvoudig de brug slaan tussen strategie en verandering, uw applicatielandschap rationaliseren en aantoonbaar in control zijn door risico’s en beheersmaatregelen aan uw processen te verbinden. Mavim helpt de procesgang te optimaliseren en uw producten en diensten te verbeteren.
Naar toepassingen

Eenvoudige verbetering

Het gebruik van methodieken, modellen en frameworks in Mavim biedt de nodige ondersteuning bij het verbeteren van de procesgang. Met Mavim kunnen medewerkers inhoudelijk reageren en verbeteringen aandragen. Veelzijdige functionaliteiten helpen de organisatie om het dynamische proces van verbetering continu door te zetten.
Bekijk video's

Ruim 1.000 organisaties wereldwijd gingen u voor

Iedere dag werken meer dan 1 miljoen eindgebruikers met Mavim

Vraag online demo aanOf neem contact met ons op