| BRANCHES | BLOG | EVENTS |
Baker Tilly biedt oplossingen voor vragen die u als ondernemer bezighouden. Wij zijn méér dan een accountancy en belastingadvieskantoor. Baker Tilly kenmerkt zich door een zeer breed en divers scala aan diensten. Doordat wij een multidisciplinaire organisatie zijn kunnen wij daarnaast voor iedere klant en iedere opdracht bouwen op de expertise van medewerkers in verschillende vakgebieden. Het bedrijfsonderdeel IT Advisory houdt zich voornamelijk bezig met de vraagstukken van onze klanten in relatie tot IT.

Hierbij kunt u denken aan Assurance opdrachten in relatie tot (geautomatiseerde) processen, advies bij pakketselectie, het inrichten van Business Intelligence oplossingen en procesoptimalisatie. Onze primaire klanten zijn de grotere mkb-bedrijven, waaronder familiebedrijven en organisaties in de publieke sector en de zorg.

Experts in

Assurance trajecten, (her)implementatie trajecten, procesoptimalisatie, pakketselectie, BI en dashboarding, verandermanagement.

Actief in de branches

MKB, (Semi)-publieke sector en de zorg.

Gezamenlijke oplossing

Een multidisciplinaire aanpak op het gebied van het beschrijven, optimaliseren en beheersen van uw (bedrijfs)processen waarbij gekeken wordt naar het karakter van de organisatie.

Baker Tilly's Mavim Certified Professionals

Bezoek hun LinkedIn voor meer informatie


Jan-Willem van Essen


Michiel Boers

Meer informatie over Baker Tilly?

Contact ons!

 

Persoonlijke gegevens

  Dhr.   Mevr.

Bedrijfsgegevens

Ruim 1.000 organisaties wereldwijd gingen u voor

Iedere dag werken meer dan 1 miljoen eindgebruikers met Mavim

Vraag online demo aanOf neem contact met ons op