| BRANCHES | BLOG | EVENTS |
LOOV Advies helpt organisaties beter te presteren. De aanpak van LOOV Advies richt zich op drie pijlers: Mens, Proces en Informatie. Door met aandacht voor uw medewerker te werken aan een optimale bedrijfsvoering, die goed ondersteund wordt met werkende systemen ontstaat een krachtige organisatie die zich ten volle richt op wat werkelijk belangrijk is: gemotiveerde medewerkers en tevreden klanten. LOOV Advies werkt samen met partners die kennis toevoegen én verbinding tussen de drie verbeterpijlers stimuleren.

Speciaal voor uitvoeringsorganisaties van de Participatiewet is het participatieprocesmoel met Mavim ontwikkeld. Het raamwerk is geschikt voor uitvoerders van de Participatiewet en daarmee erg geschikt voor gemeenten, fusieorganisaties en sociale werkbedrijven die de organisatie klantgericht en lean willen inrichten.

LOOV Advies bij verandertrajecten de LEAV aanpak. LEAV is een procesgerichte verbeteraanpak voor organisaties. LEAV is gebaseerd op lean en voegt een belangrijk element toe: verbinding. Organisaties beter laten werken omdat de klant en de medewerker centraal staan.

Experts in

HRM, INK, ISO9001, LEAN, Procesmanagement

Actief in de branches

Arbeidsmarkt, Sociaal domein, Gezondheidszorg, HRM, Onderwijs & Industrie

Gezamenlijke solution

Participatie Procesmodel

LOOV Advies's Mavim Certified Professional

Bezoek Henk's LinkedIn voor meer informatie


Henk Loos

Meer informatie over LOOV Advies?

Contact ons!

 

Persoonlijke gegevens

  Dhr.   Mevr.

Bedrijfsgegevens

Ruim 1.000 organisaties wereldwijd gingen u voor

Iedere dag werken meer dan 1 miljoen eindgebruikers met Mavim

Vraag online demo aanOf neem contact met ons op