| BRANCHES | BLOG | EVENTS |
Consultants van Nessos adviseren en ondersteunen bij het verbeteren van processen. We structureren informatiestromen, (her)ontwerpen processen en maken digitaal samenwerken op documenten mogelijk. Wij slaan de brug tussen processen en ICT in organisaties. Vaak worden wij gevraagd om ons advies ook daadwerkelijk te realiseren. Digitaliseren, na analyse van processen, is ons vak waar we dagelijks met veel plezier onze opdrachtgevers mee verder helpen.

Dit doen wij door allereerst bedrijfsprocessen in kaart te brengen en opnieuw te ontwerpen. Zo kunnen procesoptimalisaties op een degelijke manier geborgd worden.

Nessos gebruikt bij haar analyses Mavim als analyse-instrument. Afhankelijk van de opdracht vormen wij een model van uw organisatie, een blauwdruk, waarmee de noodzakelijke inzichten en scenario’s kunnen worden gepresenteerd voor de analyse en optimalisatie van uw applicatielandschap en bedrijfsprocessen. Zo maken we o.a. inzichtelijk waar redundantie voorkomt, witte vlekken in de applicatiestructuur zitten, applicaties niet in lijn zijn met de bedrijfsprocessen en in welke mate applicaties met elkaar samenwerken. De gegevens zijn daarna voor u als opdrachtgever permanent beschikbaar voor verdieping en detaillering, maar ook voor onderhoud en toekomstige veranderprocessen.

Onze opdrachtgevers zijn in het algemeen de mensen die verantwoordelijk zijn voor het functioneren van de ICT en/of de kosten van de ICT binnen de organisatie, zoals CEO’s, CFO’s, CIO’s en IT-managers en projectleiders.

Wij leveren o.a.
  • Structurele verbeteringen en optimalisaties binnen het ICT-beheer en applicatielandschap
  • Het introduceren en verbeteren van het ‘werken onder architectuur’
  • Het vinden en realiseren van kostenbesparingen binnen uw ICT organisatie en applicaties
  • Het slaan van de brug tussen business en ICT (door het creëren van transparantie en inzicht)
  • Impactanalyses op de ICT bij veranderingsprocessen en projecten aan de businesszijde
  • Het begeleiden van strategische of complexe ICT-operaties zoals een overgang naar de cloud
  • Inzicht in kostenopbouw van uw ICT-organisatie, applicaties en de doorbelasting daarvan

Het modelleerwerk dat Nessos creëert op basis van Mavim voor uw organisatie is zodanig dat het resultaat na de realisatie van de opdracht beschikbaar en bruikbaar blijft voor proces- en ICT-beheerprocessen en eventuele veranderprojecten op termijn.

Nessos is volledig onafhankelijk van leveranciers en software oplossingen. Wij leveren geen software, wij adviseren erover.

Experts in

Procesoptimalisaties, ICT alignment, digitaliseren van processen, implementaties van software, werken onder architectuur.
Het begeleiden of leiden van veranderprocessen op deze gebieden
Het bouwen - en bewaken - van de brug tussen management, business en ICT.

Actief in de branches

Overheid, accountancy, onderwijs en financiële dienstverlening. Wij zijn specialisten op dit terrein met aansprekende referenties (zie nessos.nl/referenties)

Gezamenlijke oplossing

Wij maken het werk inzichtelijk, overzichtelijk, digitaal (waar mogelijk) en leuker.

Nessos Mavim Certified Professionals

Bezoek hun LinkedIn voor meer informatie


Niek Tielkes


André Spruitenbrug

Meer informatie over Nessos?

Contact ons!

 

Persoonlijke gegevens

  Dhr.   Mevr.

Bedrijfsgegevens

Ruim 1.000 organisaties wereldwijd gingen u voor

Iedere dag werken meer dan 1 miljoen eindgebruikers met Mavim

Vraag online demo aanOf neem contact met ons op