| BRANCHES | BLOG | EVENTS |
Geborgd in één centrale bron, dat is dé kracht! De consultants van BDO staan voor een persoonlijke benadering met op maat gemaakte oplossingen. Door onze omvang en samenstelling hebben wij de mogelijkheid om uw organisatie integraal te adviseren over uw huidige en toekomstige bedrijfsvoering. BDO typeert zich als innovatief, betrokken en pragmatisch. Professionals die hands-on aan de slag gaan bij zowel profit als not-for-profit organisaties.

De multidisciplinaire adviesteams binnen BDO ondersteunen op het gebied van groei, organisatieontwikkeling en interne beheersing. Zij maken de vertaalslag van uw ambities naar de realisatie (van kreet naar concreet!). Daarbij kunt u denken aan strategische heroriëntaties, risicomanagement, compliance management, procesverbetering, verandermanagement, IT Improvement, kwaliteitszorg (ISO 9001) en managementinformatie.”

Lees hier meer over de BDO GRC-Module

Experts in

BDO biedt organisaties nieuwe perspectieven met diensten op het gebied van audit en assurance, belastingadvies, advisory, accountancy en bedrijfsadvies. Met hun unieke combinatie van lokale marktkennis, een internationaal netwerk, persoonlijke dienstverlening en een professionele aanpak, helpen zij hun klanten succesvoller te ondernemen.

Actief in de branches

BDO is actief in vele branches waaronder Lokale Overheid, Woningcorporaties en Zorg.

Gezamenlijke oplossing

Om organisaties te helpen bij hun doelstelling inzicht te verkrijgen en transparantie te creëren rondom hun maatschappelijke verantwoording heeft BDO in nauwe samenwerking met Mavim de BDO GRC-Module ontwikkeld. Dit raamwerk biedt één systeem voor het in kaart brengen van zowel alle processen en wet- en regelgeving als het applicatielandschap, de autorisatiematrix, werkinstructies, risico’s en beheersmaatregelen.

BDO's Mavim Certified Professional

Bezoek zijn LinkedIn voor meer informatie


Joeri Hezemans


Rishi Djairam


Dustin van der Geest


Tim Augustijn

Meer informatie over BDO?

Contact ons!

 

Persoonlijke gegevens

  Dhr.   Mevr.

Bedrijfsgegevens

Ruim 1.000 organisaties wereldwijd gingen u voor

Iedere dag werken meer dan 1 miljoen eindgebruikers met Mavim

Vraag online demo aanOf neem contact met ons op