| BRANCHES | BLOG | EVENTS |
Het veranderen van je organisatie vraagt om inzicht: inzicht in de manier waarop de verschillende onderdelen van de organisatie met elkaar samenhangen, hoe processen, systemen en producten van invloed zijn op elkaar en hoe de onderliggende verbanden zich verhouden.

De Blauwe Fabriek helpt je om inzicht te verkrijgen door het leveren van business consultancy en het geven van trainingen. De training Blik op de Organisatie” bestaat uit twee modules, verspreid over twee dagen en levert direct concrete resultaten op. Het geeft inzicht in het volwassenheidsniveau van de organisatie en het zorgt voor bewustzijn en kennis over procesmanagement, structuurdenken en business & IT alignment.
  • De Blauwe Fabriek draagt kennis over op een heldere, frisse en eenvoudige manier en werken altijd naar een direct toepasbaar resultaat voor onze klanten.
  • De Blauwe Fabriek staat voor helderheid, structuur en eenvoud. Waarom onderwerpen moeilijker maken dan nodig is?
  • De Blauwe Fabriek beschikt over jarenlange ervaring als trainer en consultant op het gebied van organisatie inrichting.


Experts in

Alle vakgebieden rond Business en IT: van Procesmanagement, Enterprise Architectuur, Applicatie Portfolio Management, Informatiebeveiliging tot Kwaliteitsmanagement.

Actief in de branches

Alle, zowel profit als non-profit.

Gezamenlijke oplossing

De Blauwe Fabriek leert je organisatie om samenhang te creëren tussen de verschillende lagen van jouw organisatie. Hiervoor maken zij gebruik van het Mavim Platform. De training Blik op de Organisatie van de Blauwe Fabriek helpt je om inzicht te verkrijgen in de impact van veranderingen, het Mavim Platform helpt je om dit inzicht vast te leggen en te visualiseren. In samenwerking met jou maakt de Blauwe Fabriek een blauwdruk van jouw organisatie.

Blauwe Fabriek Mavim Certified Professionals

Bezoek hun LinkedIn voor meer informatie


Marinka Vranken


Nadesja de Vries

Meer informatie over Blauwe Fabriek?

Contact ons!

 

Persoonlijke gegevens

  Dhr.   Mevr.

Bedrijfsgegevens

Ruim 1.000 organisaties wereldwijd gingen u voor

Iedere dag werken meer dan 1 miljoen eindgebruikers met Mavim

Vraag online demo aanOf neem contact met ons op