| BRANCHES | BLOG | EVENTS |
Forque is een organisatieadviesbureau actief in het realiseren van bedrijfsverbeteringen.

Samen met de klant optimaliseren wij processen en bedrijfsresultaten door ondersteuning, advies en/of interimdiensten. Forque inventariseert verbeter- en knelpunten, zorgen voor procesoptimalisatie en integratie en benutten daarbij maximaal diverse software en innovaties.

Processen zijn de basis van elke organisatie of dit nu organisatorisch of technisch van aard is. Daarom is het belangrijk er grip op te hebben. Forque zet Mavim in als tool om processen inzichtelijk te maken, te verbeteren en te borgen.

Forque werkt met succes vanuit een pragmatische aanpak en branche expertise. We houden ervan om creatief aan de slag te gaan. Wij zijn daarbij niet van de dikke rapporten, maar vooral van de praktische oplossingen. Aandacht voor de klant en haar medewerkers is voor ons belangrijk. Het zijn immers de mensen die een organisatie succesvol maken.

Met onze dienstverlening en oplossingen helpen wij bedrijven om eenvoudig, snel en efficiënter te werken. Plezier hebben in het leven en je werk wil tenslotte iedereen. Klanten bevinden zich zowel in de profit- als in de non-profit sector door heel Nederland.

Experts in

Het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Wij leveren resultaten door strategie- ontwikkeling, procesoptimalisatie en/of interimdiensten. Onze samenwerking kenmerkt zich door respect voor ieders mogelijkheden én onmogelijkheden, een persoonlijke benadering, een business maatwerkaanpak en –oplossing en gegarandeerd resultaat.

Actief in de branches

Automotive, Onderwijs, ICT & Telecom, Service en Transport en Logistiek

Gezamenlijke oplossing

Als AFAS partner hebben wij samen met Mavim de AFAS Implementation Accelerator ontwikkeld. Met deze oplossing wordt aan de hand van een best practice aanpak de kans op een succesvolle implementatie, inrichting of optimalisatie van AFAS vergroot.
Meer info over de AFAS Implementation Accelerator

Forque's Mavim Certified Professionals

Bezoek hun LinkedIn voor meer informatie


Arne Bakker


Jacob-Jan Mannak


Chris Bakker


Niels Rikkink


Matthijs de Haan


Madelon Sprakel

Meer informatie over Forque of onze AFAS oplossing?

Contact ons!

 

Persoonlijke gegevens

  Dhr.   Mevr.

Bedrijfsgegevens

Ruim 1.000 organisaties wereldwijd gingen u voor

Iedere dag werken meer dan 1 miljoen eindgebruikers met Mavim

Vraag online demo aanOf neem contact met ons op