| BRANCHES | BLOG | EVENTS |
Sinds 1994 is SPS één van de meest toonaangevende IT-bedrijven in Nederland. Naast IT Managed Services voor honderden middelgrote en grote organisaties, is SPS ontwikkelaar van Gensys, de krachtige Business en IT Service Management oplossing voor Managed Services Providers, Cloud Services Providers, Shared Service Centra en IT-afdelingen.

Wij geloven dat een ‘oase van rust’ in een snel veranderende digitale wereld een doorslaggevende factor is voor het succes van onze klanten. Hiervoor is grip krijgen op die snel veranderende digitale wereld noodzakelijk. Ons primaire streven is om organisaties effectief en efficiënt controle te geven over de IT. Dit uitzonderlijk goed te doen en ons niet te laten afleiden. SPS helpt organisaties met de digitale transformatie, zowel met haar Managed Services voor organisaties die het IT-beheer uitbesteden als met de Gensys software voor organisaties die zelf het IT-beheer willen doen.

Gensys heeft volledige functionaliteit voor het beheren van een IT-omgeving met een business-focus. Gensys omvat een actieve CMDB, Monitoring, Servicemanagement (incl. Servicedesk) en CRM. De Active CMDB haalt data van de IT-componenten automatisch op, legt de relaties tussen logische en fysieke IT-componenten automatisch vast en vergelijkt de samenstelling van de daadwerkelijke IT-infrastructuur real-time met de meta-data in de CMDB. De Active CMDB van Gensys is altijd actueel, correct en volledig.

Mavim en SPS hebben besloten elkaar te versterken op het gebied van IT Portfolio Management en Business Proces Management. Er is en koppeling tot stand gebracht tussen Mavim en Gensys. Door de koppeling is er volledig en betrouwbaar inzicht in de totale business- en IT-keten. Van strategische bedrijfsdoelstellingen, bedrijfsprocessen, applicaties tot logische en fysieke IT-componenten én de kleinste details van de IT-infrastructuur. Zie de impact van veranderingen in de business op de IT. Weet welke businessprocessen worden geraakt bij een verandering of verstoring van de IT. En, weet ook dat die informatie actueel en te vertrouwen is. Mavim en SPS zetten de volgende stap in effectief IT Portfolio Management (ITPM) en Business Proces Management (BPM). Versnel veranderingen en reduceer risico’s door de koppeling tussen Mavim en Gensys.

Experts in

Software voor IT-beheer met een business focus. IT Managed Services, Azure migratie en beheer, Cloud workspace

Actief in de branches

Woningcorporaties, Zorg, Zakelijke dienstverlening, Productiebedrijven, Overheid, Wholesale en Retail, Transport en Logistiek, IT Managed Service Providers

Gezamenlijke oplossing

De koppeling tussen Mavim en Gensys geeft een volledig en betrouwbaar inzicht in de volledige business- en IT-keten. Van uw strategische bedrijfsdoelstellingen tot detailprocessen, applicaties én de kleinste details van de IT-infrastructuur.

SPS's Mavim Certified Professionals

Bezoek hun LinkedIn voor meer informatie


Roland de Jong


Erik van der Aar

Meer informatie over SPS en Gensys?

Contact ons!

 

Persoonlijke gegevens

  Dhr.   Mevr.

Bedrijfsgegevens

Ruim 1.000 organisaties wereldwijd gingen u voor

Iedere dag werken meer dan 1 miljoen eindgebruikers met Mavim

Vraag online demo aanOf neem contact met ons op