| BRANCHES | BLOG | EVENTS |
Wij zijn een inkoopdienstverlener die aantoonbaar en duurzaam waarde creëert voor haar klanten. Onze aanpak is integraal, gericht op het inkoopdomein (supply chain) en wordt gerealiseerd door specialisten met passie en gevoel voor ´hoofd en hart´ balans. Het is die balans die resulteert in een significante verlaging van de kosten, een verbetering van de efficiency en voldoening in het werk.

Onze klanten helpen wij met het professionaliseren van hun inkoop. Dit kan zijn door het inrichten van de inkooporganisatie, het vormgeven van het inkoopbeleid en de processen. Tevens begeleiden we inkoopprojecten waarbij we tot de selectie van een nieuwe leverancier met een goed contract komen. Daarnaast hebben wij het Trevian Inkoop Framework ontwikkeld.

Dit framework, ook verkrijgbaar in Mavim, bevat vijf standaard processen gebaseerd op de best practices met onze brede praktijkervaring. Ze omvatten het gehele inkoopproces van strategie, tot uitvoering naar auditen voor continue verbetering. De processen zijn gebaseerd op de Aanbestedingswet, het INK Managementmodel en het Prosci Change Managementmodel. Het bevat procesbeschrijvingen, formats, templates, rollen en verantwoordelijkheden per processtap.

De samenwerking tussen Trevian en Mavim vormt een krachtige combinatie tussen een gestructureerde aanpak, gedegen kennis van inkoopprocessen en een gebruiksvriendelijk systeem. Het Trevian Inkoop Framework is bovendien in nauwe samenwerking met BDO Consultancy tot stand gekomen. Het model vereenvoudigt en versnelt het auditing proces van het inkoopbeleid van organisaties aanzienlijk. Door de sterke verbinding van strategie en beleid met de uitvoering van het inkoopbeleid in de praktijk is uw organisatie snel ‘in control’.

Experts in

Inkoop professionalisering

Actief in de branches

Woningcorporaties, waterschappen, zorginstellingen, overheid, private organisaties

Gezamenlijke oplossing

Trevian Inkoop Framework

Trevian's Mavim Certified Professionals

Bezoek hun LinkedIn voor meer informatie


Stephan Deen


Annemiek Schouten

Meer informatie over Trevian of het Inkoop framework?

Contact ons!

 

Persoonlijke gegevens

  Dhr.   Mevr.

Bedrijfsgegevens

Ruim 1.000 organisaties wereldwijd gingen u voor

Iedere dag werken meer dan 1 miljoen eindgebruikers met Mavim

Vraag online demo aanOf neem contact met ons op