| BRANCHES | BLOG | EVENTS |
Vroom Consultancy (www.vroomhr.nl) is een Nederlands advies en projectenbureau waarvoor ca. 25 HR IT professionals werken. Zij worden ingehuurd door publieke en private organisaties met meer dan 250 medewerkers om hen als onafhankelijk expert te adviseren over HR-systemen en/of te begeleiden bij de optimalisatie van hun HR-dienstverlening. Vroom consultants zijn ervaringsdeskundige in het verbeteren van processen en maximaal benutten van aanwezige en nieuw geselecteerde HR-software.

Op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, handige apps, nieuwe leveranciers en proven technology op het gebied van HR-systemen. Ons advies beperkt zich niet tot HR-IT maar ook op het gebied van performance en talentmanagement, en strategische personeelsplanning helpen wij organisaties met het realiseren van hun HR-ambities.

Experts in

Projectmanagement in projecten waarbij HR en IT kennis nodig is. Onafhankelijk makelaar in HR-systemen. Experts in het optimaliseren van de bedrijfsvoering inclusief in-, door-, en uitstroom processen en bijbehorende HR-software.

Actief in de branches

Middelgrote en grote organisaties vanaf 250 medewerkers tot en met de grootste nationale en internationale werkgevers. Veel ervaring in zowel de publieke als private sector.

Gezamenlijke oplossing

HR-Procesmanager©; toepassing in Mavim. Blauwdruk HR-procesmodel met 20 best-practice instroom, doorstroom en uitstroom processen.

Vroom's Mavim Certified Professionals

Bezoek hun LinkedIn voor meer informatie


Paul Koopmanschap


Frank Essenberg


Vincent Kaman

Meer informatie over Vroom of de HR Procesmanager?

Contact ons!

 

Persoonlijke gegevens

  Dhr.   Mevr.

Bedrijfsgegevens

Ruim 1.000 organisaties wereldwijd gingen u voor

Iedere dag werken meer dan 1 miljoen eindgebruikers met Mavim

Vraag online demo aanOf neem contact met ons op