Kunnen wij u helpen?

Mavim beschikt over een team zeer ervaren consultants die u met raad en daad bij willen staan. Zij kunnen helpen bij de technische implementatie van de software én bij de inrichting van uw informatiehuishouding, het toepassen van een verbetercyclus of het maken van impactanalyses.

Met vakinhoudelijke passie ondersteunen zij u tevens bij het creëren van draagvlak bij het doorvoeren van veranderingen binnen uw organisatie. Onze consultants bieden effectieve oplossingen en beschikken zowel over technische als functionele expertise van Mavim. Ook beschikken onze consultants over specifieke kennis van actuele thema’s en vraagstukken in de markt waarin u zich beweegt.

Dé ondersteuning bij de inrichting van Mavim

  • Implementatie van Mavim volgens het ‘first time right’ principe
  • Pragmatische en effectieve ondersteuning op functioneel gebied
  • ‘Best practices’ plan van aanpak voor meer inzicht in de informatiehuishouding
  • Adviesrapport voor het optimaliseren van (het gebruik van) de (proces)informatie
  • Concrete tips voor het creëren van draagvlak

Overige ondersteuning

Naast consultancy leveren we ook de volgende consultancy-producten

Quickscan

Benieuwd of u optimaal gebruik maakt van de functionaliteiten van Mavim? Vraag een Quickscan aan en laat een ervaren consultant een concreet advies-rapport opstellen.

Lees verder

Startpagina

Hoe zorgt u ervoor dat alle informatie snel en eenvoudig voor de medewerkers toegankelijk is? De Mavim Startpagina biedt u dé mogelijkheid om laagdrempelig te communiceren naar de organisatie.

Lees verder

Instructiefilm

De Mavim Instructiefilm van de webpublicatie helpt medewerkers in uw organisatie op weg in het gebruik van de website. De film legt uit hoe uw Startpagina werkt en hoe men kan navigeren en zoeken in de informatie in webpagina’s.

Lees verder

Webscan

Benieuwd hoe u het draagvlak voor het gebruik van uw informatie-voorziening kunt vergroten? De Mavim Webscan biedt u een compleet onderzoek, inclusief het opstellen van vragenlijsten, analyseren van resultaten en inrichten van een verbeterrapportage.

Lees verder