Product trainingen

Wij bieden diverse trainingen, zowel klassikaal als online. Tevens kun je bij ons terecht voor product- én theorietrainingen. Uiteraard zijn al onze trainingen erop gericht om jou te helpen het maximale uit jezelf en uit Mavim te halen. Lees hieronder meer over ons trainingsaanbod.
Heb je hulp nodig bij het samenstellen van de optimale combinatie? Neem dan contact met ons op via training@mavim.com.Mavim Level 1

In deze training wordt u langs alle belangrijke functionaliteiten van Mavim geleid. Door het maken van oefeningen en praktijkcases leert u hoe Mavim werkt en kunt u direct het geleerde toepassen in de praktijk.

Lees meer

Mavim Level 2

In deze training leert u hoe u de opgedane kennis van de Mavim level 1 training versneld kan toepassen door handige tips en tricks en hoe u gestructureerd informatie kan vastleggen in Mavim.

Lees meer

Mavim Level 3

In deze training leert u hoe u nog meer uit Mavim kan halen, zoals door het maken van een relatie-van-een-relatie rapport, het gebruik van webformulieren, IDEF0-schema’s en onder andere het instellen van beheerrechten.

Lees meer

Mavim Portal

Tijdens de online Mavim Portal training maak je kennis met alle functionaliteiten van de Portal die zijn gericht op eenvoudige communicatie en samenwerking.

Lees meer

Mavim voor Architectuur

In deze training leert u de open en onafhankelijke beschrijvingstaal voor enterprise-architecturen te gebruiken binnen Mavim. U leert om views aan te maken en het architectuurmodel te verbinden aan uw processen.

Lees meer

Process Modelling

In deze eendaagse training wordt u langs de theorie rond procesbeschrijving geleid en wordt, aan de hand van een praktisch stappenplan, ervaring in het vastleggen van processen opgedaan.

Lees meer

Mavim Certified Professional Programma

Het Mavim Certified Professional Certificerings-programma is speciaal ontworpen voor klanten en is er op geënt professionals zelfstandig een functioneel implementatietraject van Mavim in de organisatie te laten begeleiden.

Lees meer

Blik op de Organisatie

In de training Blik op de Organisatie leer je inzicht te creëren in de manier waarop de verschillende onderdelen van de organisatie, processen, systemen en producten met elkaar samenhangen.

Lees meer

Quality Management

Deze cursussen zijn ontworpen om cursisten te voorzien van de vereiste vaardigheden om een ‘lean’ aanpak toe te kunnen passen en beheersen binnen iedere organisatie.

Lees meer

Kies uw eigen manier van trainen

Klassikaal. Of online in de Mavim Academy.

Klassikale Trainingen

  • Structuur, op vaste momenten uitleg, uitwerken en pauze
  • Individuele aandacht, u krijgt uitleg en kan vragen stellen
  • Professionele ondersteuning
  • Actieve begeleiding van een Mavim trainer
  • Voertaal: Nederlands (op verzoek in het Engels)

Mavim Academy

  • Eigen tijd, kies zelf het moment wanneer u wilt trainen
  • Eigen tempo, maak de training in 1 keer of verspreid de momenten
  • Plaats onafhankelijk, of u nu thuis of op uw werkplek bent
  • Maak zelfstandig uw opdrachten en keuzes
  • Voertaal: Engels

Theorie trainingen

De voertaal van deze trainingen is Engels.

Project Management

De praktijk van Project Management is een de-facto vereiste voor organisaties van ieder type en omvang. Het verkrijgen of beschikken over een professionele kwalificatie op dit gebied brengt dan ook de nodige voordelen met zich mee.

Lees meer

Enterprise Architecture

Deze cursussen zijn geschikt voor mensen die een wereldwijd erkende kwalificatie in het domein van enterprise architectuur willen verkrijgen.

Lees meer

Business Process

Leer van de experts aan de hand van stapsgewijze tutorials die je tonen hoe je precieze bedrijfsprocessen kunt creëren met behulp van de BPMN 2.0 standaard.

Lees meer

IT Service Management

ITIL is een gevestigde kader voor beste IT Service Management praktijken dat wordt gebruikt door organisaties over de hele wereld en is ontwikkeld als gevolg van de toenemende afhankelijk van IT binnen organisaties om hun zakelijke doelen te bereiken.

Lees meer

IT Governance

COBIT 5 is een wereldwijd geaccepteerd kader voor het bestuur en management van een onderneming en een goed gemeenschappelijk uitgangspunt voor professionals in dit vakgebied.

Lees meer

Quality Management

Deze cursussen zijn ontworpen om cursisten te voorzien van de vereiste vaardigheden om een ‘lean’ aanpak toe te kunnen passen en beheersen binnen iedere organisatie.

Lees meer